DA LI JE ON NOVI DEČKO PLANETARNO POPULARNE POP DIVE? Njegov stariji brat napravio pravi DŽUMBUS izjavama, nikom nije ništa jasno
Foto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

istina je tamo negde

DA LI JE ON NOVI DEČKO PLANETARNO POPULARNE POP DIVE? Njegov stariji brat napravio pravi DŽUMBUS izjavama, nikom nije ništa jasno

Pop kultura -

Nakon što se dugo šuškalo da su u vezi, danas je navodno potvrđena romansa jedne od najpoznatijih pevačica Tejlor Svift (33) i NFL zvezde Travisa Kelsa koji je od stariji samo nekoliko meseci?

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegov brat Džejson napravio je pravu pometnju izjavama.

“Teško je odgovoriti na to jer ne znam mnogo o tome šta se dešava u Travisovom ljubavnom životu i trudim se da svoj i njegov posao držim dalje od toga. Ali kada sam već to rekao, moram da kažem i da im ide odlično i mislim da je to 100 odsto istina", izjavio je brat poznatog sportiste, zvezde američkog fudbala i time navodno potvrdio da se Tejlor Svift zabavlja sa Travisom Kelsom, piše Mirror.

Travis Kelsi
foto: David Rosenblum / Icon Sportswire / Profimedia

On je rekao da se njegov brat zabavlja sa "jednom od najpoznatijih žena na planeti". Međutim, navodno se šalio kada je potvrdio romansu svog brata, iako je prilično jasno ko je nova ljubav čuvene pevačice.

Tejlor Svift koja je sinoć uživala u noćnom provodu sa glumicom Sofi Tarner, poznata je svetskoj javnosti. Prava je pop zvezda. Čuven je i Travis Klars, kako po sportskim uspesima tako i po harizmi a i zanimljivom ljubavnom životu.

Nije mu stran ni šou-biznis pa je 2016. učestvovao u E! dokumentarnoj seriji "Catching Kelce" u kojoj se zabavljao sa 50 žena. Tejlor Svift pokušao je da osvoji na nesvakidašnji način. Pripremao se da joj da narukvicu sa svojim brojem telefona, kako je rekao još u julu u podkastu "New Heights" .

Nije se video sa Tejlor Svift nekoliko nedelja nakon toga,a onda su se sreli i u poslednje vreme često se viđaju u Njujorku.

Travis Kelsi
foto: SAM GREENWOOD / Getty images / Profimedia

Poznati sportista bio je godinama u vezi sa modelom Kejlom Nikol - veoma otvoreno su pokazaivali emocije i strast u javnosti odnosno na mrežama. Pevačica je daleko odmerenija kada je reč o njenoj intimi, da li će se to promeniti?

Tejlor Svift je pre nekoliko meseci raskinula sa Džoom Alvinom, diskretno (za javnost) baš kako su se i voleli.

"Veza je krenula tim putem. To je razlog zbog kojeg Alvin nije primećen ni na jednom njenom nastupu", rekao je izvor. Vest o raskidu usledila je nakon oprečnih priča o njihovoj vezi, o čemu je pisao "Pipl".

Tejlor Svift, MTV video nagrade
foto: MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Džo će putovati sa njom na turneju kad bude mogao. Super su zajedno. Džo podržava njenu karijeru", ispričao je izvor, a onda se u međuvremenu desio preokret.

Tejlor Svift i Džo Alvin bili su u vezi od 2016. godine, a ona je u svojim brojnim pesmama izražavala emocije prema Britancu sa kojim je počela da se zabavlja nakon što je raskinula sa Tomom Hidlestonom.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track