ŠTA DAN ROĐENJA GOVORI O VAMA? Planete utiču na karakter i SUDBINU, filozofi se rađaju u četvrtak, petak je "rezervisan" za njih
Foto: Credit: Les artistes associes / AFP / Profimedia

astro

ŠTA DAN ROĐENJA GOVORI O VAMA? Planete utiču na karakter i SUDBINU, filozofi se rađaju u četvrtak, petak je "rezervisan" za njih

Zanimljivosti -

Svakim danom u nedelji upravlja određena planeta, koja utiče na karakter i sudbinu duše.

mesec, super mesec
foto: AP Kiichiro Sato

PONEDELJAK (Mesečev dan)

Ljudi razvijene duhovnosti, veoma osećajni, nežni i kreativni, ali ponekad preterano plašljivi i oprezni. "Majčinskog" instinkta, požrtvovani su za porodicu i željni mirnog života. Međutim, u životu nailaze na mnoge prepreke, ali uspeh uspeju da ostvare na području umetnosti, humanizma i socijalne pomoći.

UTORAK (Marsov dan)

Puni su životne energije koju iskazuju kroz odlučnost, hrabrost i borbenost. Vole akciju koja ispoljava sav njihov prkos, silovitost, ali i entuzijazam. Život im nije jednostavan, no ne daju se smesti sa svog nauma. Do cilja stižu bez obzira na posledice, jer veruju da samo najjači pobeđuju.

mars u devici, Mars, devica
foto: Shutterstock

SREDA (Merkurov dan)

Vešti su "majstori" od reči, putem govora ili pisanja, bilo da je reč o trgovanju ili novinarstvu. Avantura im je više nego primamljiva, jer život ocenjuju kao neobičan skup zanimljivih događaja. Nemiran duh i britki um navodi ih na stalno kritikovanje okoline, pa im život protekne u stalnom "nemiru".

ČETVRTAK (Jupiterov dan)

Pravi filozofi, koji životne probleme rešavaju mudrim razmišljanjem. Vedre su naravi koja im pomaže da optimizmom napreduju kroz život. Odlučni su u svojim odlukama, ali pravedni i velikodušni. Ne smeju dozvoliti da preteraju u avanturama i zabavi, već da uvek edukativno i pozitivno deluju na svoju okolinu.

PETAK (Venerin dan)

Profinjenog su smisla za lepo, pa uvek žele izgledati atraktivno i privlačno. Veselog su raspoloženja, koje uvek žele očuvati, bez obzira na nedaće. No, moraju naučiti da ništa u životu se ne stvara na brzinu i da ne odustaju kad prilike postanu teže nego su zamislili.

Žena, Seksi žena, Lepotica
foto: Profimedia

SUBOTA (Saturnov dan)

Praktični su i uporni, ali smireni radoholičari, koji drugima ulivaju poverenje svojom organizovanošću. Veoma su precizni i metodični, i u naizgled, beznačajnim stvarima: Vole procenjivati vrline drugih, jer ne vole neozbiljnost i neodgovornost, a pritom najviše vole svoj strogo kontrolisan i smiren život.

NEDELJA (Sunčev dan)

Velike su vitalnosti koju ispoljavaju kroz dinamičnu karijeru i želju za moći. Ogromnog su entuzijazma, ali znaju postati egocentrični, pa im je jedina želja dobiti dobar položaj u društvu. Odupiru se autoritetima i nameću svoja pravila. Obožavaju kad ih se hvale i nagrađuju, ali isto tako mogu biti veoma požrtvovani i velikodušni.

(Kurir.rs/Astroportal)

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track