KEJT MOS SE POMIRILA SA 13 GODINA MLAĐIM MILIONEROM? Ima titulu grofa, a ona ga je zbog ovog naterala da ŽIVI U NJENOM PODRUMU
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

šta se sad dešava sa njima

KEJT MOS SE POMIRILA SA 13 GODINA MLAĐIM MILIONEROM? Ima titulu grofa, a ona ga je zbog ovog naterala da ŽIVI U NJENOM PODRUMU

Pop kultura -

Slavna manekenka Kejt Mos pojavila se sinoć na reviji modne kuće Fendi na Nedelji mode u Milanu sa grofom Nikolajem von Bizmarkom.

Ovo njihovo pojavljivanje privuklo je veliku pažnju budući da su se pojavili prvi put zajedno u javnosti nakon septembra 2022.

U medijima se spekulisalo da su stavili tačku na svoj odnos, koji su započeli 2015. godine, a sada se pokrenulo pitanje njihovog pomirenja.

Kejt Mos, Nikolaj von Bizmark
foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

Kejt Mos (49) po običaju oduševljava stilom, a njen13 godina mlađi dečko Nikolaj von Bizmark takođe je privukao pažnju modnih znalaca.

Manekenka i Nikolaj koji nosi titulu grofa, nisu komentarisali glasine o raskidu, a on je u julu viđen kako ulazi u hotel sa modelom Kamil Rou. Kejt Mos bila je nedavno na modnog događaju Vogue World u Londonu baš kao i ovaj milijarder.

Tada nisu uslikani zajedno na tom događaju, a on se sve vreme družio sa njenom najboljom prijateljicom Šarlot Tilberi.

Kejt Mos
foto: WP Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Mos i Nikolaj Bizmark u vezi su od 2015. godine. On je jedno vreme, na početku romanse, povremeno živeo u podrumu njene kuće jer ona tada još nije bila spremna da ćerki Lili Grejs Hak ispriča novine u svom ljubavnom životu.

Inače Nikolaj ima titulu grofa, a njegova neto vrednost iznosi nešto preko 2 miliona dolara. Tada je medijima kružilo, kako ga je slavna manekenka naterala na ovaj potez, što njih dvoje nikada nisu komentarisali.

Slavna Britanka i Nikolaj raskinuli su 2016. jer njoj nije odgovarao njegov način života u čijem centru su bile zabave i provod. Nakon toga su se pomirli, i sve vreme imaju misterioznu i turbulentnu vezu.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track