ON JE NAJLEPŠI ARAPIN NA SVETU: Iza sebe ima PROPALI BRAK, a proterali su ga zbog BIZARNOG SKANDALA (FOTO)
Foto: Instagram/omarborkan

ZANIMLJIVA ŽIVOTNA PRIČA

ON JE NAJLEPŠI ARAPIN NA SVETU: Iza sebe ima PROPALI BRAK, a proterali su ga zbog BIZARNOG SKANDALA (FOTO)

Pop kultura -

Omar Borkan Al Gala je irački preduzetnik, model, glumac i fotograf, a postao je planetarno poznat 2013, i to zbog neobičnog skandala. Naime, njegova lepota je bila toliko očaravajuća da je upravo zbog neodoljivog izgleda proteran iz Saudijske Arabije.

Incident se dogodio tokom kulturnog festivala u Rijadu, gde je sa svojim kolegom radio na promotivnom štandu. U intervjuu iz januara 2015. Omar se osvrnuo na celu situaciju i otkrio šta se zapravo dogodilo.

"Neke devojke su me prepoznale zbog angažmana koje sam imao kao model i okupirale su moj štand, tražeći autograme i fotografije. Međutim, meštanima se to nije dopalo, posebno nadležnim organima, te su došli i ljubazno me zamolili da napustim festival", rekao je i dodao da su mu rekli kako postoji zabrinutost da će se gosti manifestacije zaljubiti u njega.

Kasnije je delegacija Saudijske Arabije objavila saopštenje u kom je rekla da od Borkana nikada nije traženo da napusti državu, već samo festival, jer u njihovoj državi važi pravilo da žene ne komuniciraju s muškarcima koji nisu iz porodice. Takođe su naveli da je Al Gala izveo "nepristojne" plesove na događaju. Međutim, vest je već obišla ceo svet, a on je nefromalno dobio titulu "najlepšeg Arapina na svetu".

Ko je Omar Borkan Al Gala?

Zgodni 33-godišnjak rođen je 23. septembra 1989. u Bagdadu, u Iraku, a odrastao je u Dubaiju, nakon što se njegova porodica preselila u potrazi za boljim životom. Počevši da se bavi manekenstvom s 18 godina, predstavljao je veliki brend Samsung, a bio je i zvezda raznih modnih revija. S vremenom je postao interent senzacija, a na Instagramu ima milion i 300 hiljada pratilaca. U opisu profila mu piše: "Preduzetnik koji deli trenutke svog života".

Kad je u pitanju njegov ljubavni život, Omar se 2015. venčao s Jasmin Oveidom, modnom dizajnerkom iz Jordana. Zaljubili su se u Dubaiju, gde su im se spojile manekenske karijere. Svoju vezu držali su u strogoj privatnosti, a 2016. dobili su sina.

Međutim, već 2018. došlo je do razvoda i svako je krenuo svojim putem. Navodno je za razlaz kriva razdvojenost, iako se niko od njih nije oglašavao na tu temu. Omar i dalje svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, te se posvetio razvoju karijere.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track