BIVŠE PARTNERKE SLAVNOG PEVAČA LUMPOVALE DO ZORE: Sa jednom SUROVO raskinuo, a sa drugom se nedavno razveo i PREUZEO JOJ DECU FOTO
Foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UDRUŽILE SE

BIVŠE PARTNERKE SLAVNOG PEVAČA LUMPOVALE DO ZORE: Sa jednom SUROVO raskinuo, a sa drugom se nedavno razveo i PREUZEO JOJ DECU FOTO

Pop kultura -

Tejlor Svift i Sofi Tarner, bivše partnerke Džoa Džonasa, bile su ovih dana u izlasku u Njujorku. Bile su na večeri, a potom su se zadržale na piću do dva sata u jutro, prenosi Daily Mail.

Pevačica je izašla u haljini i širokoj traper jakni, dok se glumica odlučila za sivi top i pantalone.

Tejlor i Sofi
foto: North Woods / PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džo i Sofi nedavno potvrdili razvod

Naime, Tejlor i Džo bili su u vezi 2008. godine, a sa Sofi se pevač oženio 2019. godine. Mnoge obožavatelje je nedavno iznenadila vest da se slavni par razvodi. Džonas je podneo zahtev za razvod braka u sudnici u Majamiju i angažovao je advokata.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

"Nakon četiri prekrasne godine braka zajedno smo odlučili prekinuti. Postoje mnoge priče o tome, ali ovo je zaista zajednička odluka. Nadamo se da svi mogu poštovati našu privatnost i privatnost naše dece", napisali su Džo i Sofi u zajedničkoj izjavi.

Džo Džonas, Sofi Tarner
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tejlor je pak prilikom gostovanja u emisiji kod Elen Dedženeris otkrila da je Džonas raskinuo sa njom telefonskim pozivom od 25 sekundi.

Tejlor Svift
foto: Profimedia

"Jednog dana ću pronaći nekoga stvarno, stvarno sjajnog, ko je pravi za mene. Kad nađem tu osobu koja je prava za mene, biće divan i neću se ni setiti dečka koji je raskinuo sa mnom preko telefona u 25 sekundi kad sam imala 18 godina", ispričala je tada. Bivši par naposletku je ipak ostao u dobrim odnosima.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track