MORALI SMO DA SE KRIJEMO PO PARKINZIMA: Viktorija Bekam progovorila o počecima njene veze sa Dejvidom, a ovako su se UPOZNALI
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

morali su u početku da se kriju

MORALI SMO DA SE KRIJEMO PO PARKINZIMA: Viktorija Bekam progovorila o počecima njene veze sa Dejvidom, a ovako su se UPOZNALI

Pop kultura -

Modna dizajnerka Viktorija Bekam (49) otkrila je da su ona i Dejvid Bekam (48) svoju vezu u početku morali držati u tajnosti. U utorak je izašao trejler za dokumentarac o njihovoj porodici, 'Bekam', a Viktorija je u kratkom videu rekla kako su im naredili da ne smeju nikome govoriti da su zajedno.

- Moj menadžer je govorio: 'Pokušajte, držite to u tajnosti - rekla je Viktorija.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Otkrila je i kako su uspeli da se viđaju, a da ih niko ne primeti.

- Nalazili smo se na parkinzima, nije tako otrcano kako zvuči - rekla je. Nakon što je ispričala njihove početke, u najavi je prikazan i Dejvid koji je kratko i kroz smeh rekao: 'Otmeno'.

Brak, Razvod, Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Reuters

U novom dokumentarcu radnja se vrti oko Dejvida i njegove uspešne karijere. Takođe, biće prikazani i trenuci iz njegove veze s Viktorijom, koja je započela 1997. godine. Dejvid i Viktorija upoznali su se na jednoj od Dejvidovih utakmica, još dok je igrao za Mančester Junajted. Jednom je prilikom Bekam opisao njihov prvi susret.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

- Pričali smo sat vremena u salonu za igrače, a taj dan je otišla vozom kući. Napisala je svoj broj na karti za voz, koju još uvek imam - rekao je Dejvid ranije.

Samo godinu dana nakon što su se upoznali verili su se, a pre venčanja su otkrili da čekaju prvo dete, sina Bruklina. Venčali su se 1998. godine, nakon što se Bruklin rodio.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track