JELENA ĐOKOVIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU U NIŠU: U najklasičnijim FARMERKAMA pokazala šta je stil, a OVAJ DETALJ ga je učinio KLASIKOM
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

JEDNOSTAVNO JE NAJLEPŠE

JELENA ĐOKOVIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU U NIŠU: U najklasičnijim FARMERKAMA pokazala šta je stil, a OVAJ DETALJ ga je učinio KLASIKOM

Pop kultura -

Jelena Đoković se odlično snalazi sa raznim stilovima, a uvek zna kako da istakne lepotu modne klasike. Modno izdanje u Nišu, detalj po detalj, dodatno uverava u to. I primer je trendova koji su i ranije dominirali, a zastupljeni su i danas. Jednostavno, stekli su status neprolazne mode, one izuzetno ženstvene.

Farmerke ravnog kroja koje prate liniju tela, a kakve je Jelena Đoković nosila u Nišu, zahvaljujući upravo ovakvom dizajnu, mogu da se nose i uz elegantne odevne komade ili pak uz sportsku odeću odnosno obuću.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram

Koliko je ovaj model farmerki efektan dovoljno govori to što se pojavio bezbroj modela džinsa, ali nijedan nije uspeo da ih zaseni.

Košulja na preklop prugastog dezena takođe prevazilazi trendove sa kraćim "rokom trajanja". Sve što je nedostajalo da ova odevna kombinacija zablista u punom sjaju bile su upravo ovakve salonke, koje se smatraju jednim od najlepših modela cipela na svetu.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram

Jelena Đoković ne zanemaruje važnost bilo kog modnog detalja, što se vidi i po elegantnoj frizuri i šminki kao još jednom deliću modne slagalice. Ali i po torbi koja je vrhunski šik.

"Veliki pozdrav sa juga od našeg veselog tima Fondacije 'Novak Đoković'. Hvala dragim Nišlijama na predivnim uspomenama - ko je bio s nama i doživeo energiju sinoć, zna o čemu pričam. A naš karavan ljubavi i sreće uskoro stiže u Skoplje…", napisala je na Instagramu Jelena Đoković.

Jelena Đoković
foto: Printscreen Instagram

Na ovom snimku možete videti još jedno njeno sjajno modno izdanje iz Niša, sa akcentom na ležernijem modelu džinsa, idealnom za šetnju gradom.

Jelena Đoković prisustvovala je promociji dokumentarnog filma "Mudrost traume" u Nišu, koji je nedavno prikazan i u Beogradu, podržala je i taj veoma zapažen događaj.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track