SAD JE NA RED DOŠAO I SVEKAR: Šakira se osvetila BIVŠEM MUŽU I SVEKRVI, a ono što je sad uradila Pikeovom ocu ubošće ga DO SRŽI
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NEMILOSRDNO

SAD JE NA RED DOŠAO I SVEKAR: Šakira se osvetila BIVŠEM MUŽU I SVEKRVI, a ono što je sad uradila Pikeovom ocu ubošće ga DO SRŽI

Pop kultura -

Šakira je objavila novu pesmu pod nazivom ''El Jefe'', u kojoj je oplela po bivšem svekru, pišu strani mediji.

Nakon što je u prošloj pesmi prozvala bivšeg partnera Đerara Pikea i njegovu novu devojku, Klaru Čiju Marti, Šakira se obrušila i na ostatak njegove porodice.

''Sanjaš da napustiš naselje, imaš sve što je potrebno da postaneš milioner, skup ukus, mentalitet, samo ti nedostaje plata'', jedan je od stihova pesme.

Šakira
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Obožavatelji komentarišu kako se Šakira našalila nazivom pesme, te je aludirala na nadimak koji su joj dali prijatelji njenog bivšeg, El Jefe, što u prevodu znači šef.

Ipak jedan od stihova je direktno posvetila bivšem svekru Hoanu Pikeu.

''Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob'', glasi stih.

Za samo devet sati spot je prikupio više od tri miliona pregleda, a Šakiru brojni podržavaju u odluci da se preko onoga što radi iskali na bivšem partneru koji ju je mesecima varao.

Uz to što je prozvala bivšeg partnera i svekra, Šakira je napala i svoju bivšu svekrvu. Živele su u susednim kućama, a Šakirin balkon gledao je na dvorište njene bivše porodice. Jednom prilikom na Šakirinom balkonu snimljena lutka veštice koja je bila okrenuta prema njihovom dvorištu, pa su brojni pretpostavili da je lutka bila poruka za bivšu svekrvu.

Đerar Pike
foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

Podsetimo, Šakira i Pike bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sašu, a par nije nikada stao pred oltar. Brzo nakon njihovog raskida u junu prošle godine saznalo se da fudbaler ljubi mlađanu studentkinju odnosa s javnošću Klaru Čiju, koja radi za njegovu sportsku i medijsku investicionu grupu Kosmos i s kojom je varao pevačicu dok su još bili u vezi.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:42

ESPRESO TIKTOK: Pike u sukobu sa iznerviranim fanovima Šakire

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track