KOPAMO, SADIMO, SNIMAMO, RADIMO: Naša glumica u OMRAŽENOM modnom komadu koji ili obožavate ili očima NE ŽELITE DA VIDITE (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

šta vi mislite o njenom stajlingu

KOPAMO, SADIMO, SNIMAMO, RADIMO: Naša glumica u OMRAŽENOM modnom komadu koji ili obožavate ili očima NE ŽELITE DA VIDITE (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Miona Marković jedna je od mladih nada domaćeg glumišta. Pored velikog uspeha na polju karijere, ona je ispunjena i na privatnom planu.

Miona Marković
foto: Printscreen

Umetnica se nedavno udala za svog izabranika, reditelja Davida Alića, na prelepoj ceremoniji u Poganovu kraj Pirota. Par je ispoštovao srpske običaje i tradiciju, a nakon toga su rešili da odmore na medenom mesecu.

Nakon kratkog, zasluženog predaha, glumica se vratila svojim poslovnim obavezama.

Na svom Instagramu glumica je podelila post uz komentar "Kopamo, sadimo, snimamo, radimo". Ova objava privukla je dosta pažnje, budući da je pokazala koliko su pantalone na tregere šik.

Naime, Miona je obukla teget pantalone na tregere sa karo belim prugama i to na belu bretel majicu – a idealnu za sve prilike i za promenljivo jesenje vreme. U pitanju je rizičan modni odabir koji ne može baš svaka žena da iznese ovako znalački kao Miona. Zbog toga su čuvene tregerke mnogima omražene, a neki ne vole da ih vide ni na najlepšim ženama.

Glumica je proteklo leto provela radno, a imala je i prvu bitnu filmsku karijeru.

- Ova godina mi je bila sjajna, pretežno u pozorištu. Prvi put sam zaigrala u Ateljeu, prvi put bila takmičar na velikim pozorišnim festivalima, a doživela sam i svoju prvu bitnu filmsku premijeru. Interesantno je samo što je najčešće reč o minulom radu, pa kad se sve to prikazuje publici, ja u tom trenutku ama baš ništa ne radim, i još me ljudi iz industrije, koji bi trebalo da znaju kako funkcioniše naš posao, ne zovu za nove uloge jer, zaboga, "mnogo radim" - rekla je u intervjuu za TV Ekran.

Miona Marković
foto: Nenad Kostić

Podsećamo, Miona se u julu udala za reditelja Davida Alića i za tu priliku je oduševila venčanicom 2 u 1, koja se iz starinske haljine transformisala u savremenu belu toaletu s dubokim šlicem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

Miona Marković o Borisu Komneniću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track