VAŽNA STVAR ZA DAME MOŽE SE KUPITI PO NEVEROVATNO POVOLJNOJ CENI! Za samo 300 rsd mogu je na vašaru kupiti još SAMO sutra (VIDEO)
Foto: Vladimir Šporčić

šabački vašar

VAŽNA STVAR ZA DAME MOŽE SE KUPITI PO NEVEROVATNO POVOLJNOJ CENI! Za samo 300 rsd mogu je na vašaru kupiti još SAMO sutra (VIDEO)

Zanimljivosti -

Desetodnevni šabački vašar ušao je u svoju završnicu. Spektakl traje do 23. septembra. U grad kraj Save okupi se na desetine hiljada kupaca, ali na stotine prodavaca. Šabački vašar, kao deo folklora, ima svega od igle do lokomotive. Za najstarije i za najmlađe.

Evo šta je o ovom vašaru rekla proizvođačica i prodavačica bombona:

- Dolazimo godinama ovde i to nam je postala navika. Kad ne bismo došli na šabački vašar, ne znam šta bismo. I vole ljudi bombone. Mi smo proizvođači i prodajemo.

03:30

ČUVENI ŠABAČKI VAŠAR ULAZI U ZAVRŠNICU! Vrte se ringišpili, Ražanj miriše do centra grada, čarape 3 para po 300 dinara

A da li od prodaje bombona na vašaru može da se zaradi:

- Pa može ako vi samo proizvodite. Ako kupujete pa prodajete onda malo teže.

Prodavačica šećerne vune kaže da je vašar i zabava i zarada:

Odličan je vašar, samo šteta što je ove godine malo kiša padala.

Dame mogu kupiti donji veš po neverovatno povoljnim cenama. Brushalteri koštaju samo 300 dinara. Tu je naravno i luna park sa autićima i ringišpilima. Radnik na ringišpilu imao je reči hvale za ovogodišnji vašar:

Vašar
foto: Kurir Televizija

- Vašar nikad bolji! Nikad veća konkurencija i nikad skuplje mesto! Ali opet dobro je. Šabački vašar je među boljima. Sedam dana se radi. Više trošimo nego što zarađuhemo. Ja konkretno u šatoru.

Šatori su spremni za goste, a u ponudi je i dobar zalogaj. Ražanj miriše sve do centra grada.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:45

PRENELI SU KAO DA SAM UMRLA! BILO JE ROMSKO VESELJE, SMRZLA SAM SE Rešić šokirala: Bila sam u haljinici, samo sam se srušila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track