TURSKI PREDSEDNIK POSTAVIO ILONU MASKU NEPRIJATNO PITANJE: Milijarder počeo da se MEŠKOLJI, a evo kako mu je odgovorio (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

SNIMAK POSTAO VIRALAN

TURSKI PREDSEDNIK POSTAVIO ILONU MASKU NEPRIJATNO PITANJE: Milijarder počeo da se MEŠKOLJI, a evo kako mu je odgovorio (VIDEO)

Pop kultura -

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i Ilon Mask nedavno su se sastali u Njujorku, a snimak njihovog razgovora postao je hit na društvenim mrežama.

Erdogan je postavio milijarderu pitanje: "Gde ti je žena?", a na snimku se vidi kako je Masku bilo neprijatno i počeo je da se meškolji.

@vicenews Elon Musk had an uncomfortable-looking meeting with Turkey’s President Recep Tayyip Erdoğan in New York. The two met to discuss building a new Tesla factory in Turkey and using SpaceX technology. #elonmusk #tesla #turkey #turkiye #receptayyiperdoğan #spacex #starlink ♬ original sound - VICE News

"Ona je u San Francisku, ali smo rastavljeni. Uglavnom se ja brinem o njemu", odgovorio je milijarder koji je na sastanak stigao sa sinom X Æ A-12, jednim od troje zajedničke dece koje ima s Grajms.

Nakon toga je Erdogan prišao mališanu i dao mu loptu, a Mask je rekao da se X pomalo stidi.

"Erdogan je očigledno fan Grajms", "Erdogan se nadao da će videti Gajms" i "Zamislite Grajms u ovom okruženju", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Mask s Grajms ima još dvoje dece, jednogodišnju ćerku Eksu Dark Sideræl, čiji je nadimak Y i sina Tehna Mehanikusa, za čije se postojanje tek nedavno saznalo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:48

OVE DOGOVORE PUTIN ZAHTEVA DA SE ISPUNE, DA BI SKLOPIO SPORAZUM! Dimitrijević: Erdogan je doneo mnogo benefita Turskoj sastankom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track