"MOJE CELO TELO JE POD UPALOM": Slavna pevačica HRVATSKIH KORENA uputila zabrinjavajuće pismo svojim fanovima! Ovo sam IGNORISALA
Foto: EPA

bori se sa ovim

"MOJE CELO TELO JE POD UPALOM": Slavna pevačica HRVATSKIH KORENA uputila zabrinjavajuće pismo svojim fanovima! Ovo sam IGNORISALA

Pop kultura -

Pevačica Lord poslala je emotivno pismo svojim pratiocima, a mnogi su se nakon ovoga zabrinuli za njeno zdravstveno stanje.

Novozelandska pevačica hrvatskih korena Lord poslala je vrlo emotivno pismo svojim fanovima. U pismu, koje su neki fanovi preneli na društvene mreže, otkrila je da se bori s bolešću i slomljenim srcem, ali nije tačno objasnila o čemu se radi.

Lord, inače svojim najvernijim fanovima redovno šalje pisma.

U pismu je napisala kako je prestala da uzima lek koji uzima već 11 godina, jer pokušava slušati svoje telo.

Lord
foto: Printskrin/Instagram

''Moje telo je zaista pod upalom, pokušava mi nešto poručiti. Ja mu želim pomoći, ali ništa ne pomaže pa sam frustrirana'', napisala je pevačica.

''Creva mi ne rade kako treba, koža mi je gora no ikad, nekoliko puta mi je pozlilo. Ranije ove godine sam shvatila da mi je teško slušati svoje telo, da je to nešto što nikad nisam naučila.''

''Postala sam potpuno svesna kako sam ga celo vreme ignorisala ili mu nisam davala ono što mu treba. Živcirala sam se zbog "bori se ili beži" reakcije, uzela bih šaku tableta i gurala dalje'', napisala je i dodala: ''Malu žutu pilulu koju sam uzimala svakog jutra, hiljade jutara od svoje 15. godine, prestala sam uzimati pre pet dana. Videćemo kako će to ići.''

Proteklih godina ona je otvoreno govorila o svom zdravlju, problemima sa teskobom i strahu od javnog nastupa koji je bio toliko brutalan da bi nakon nekoliko nastupa morala pauzirati da dođe k sebi.

Osim zdravstvenih problema, pevačica je napisala kako se mora nositi i sa slomljenim srcem. Iako nije spominjala vezu s dečkom Džastinom Vorenom, mnogi su zaključili da se njihov odnos završio.

Lord
foto: Printskrin/Instagram

O njihovoj vezi se počelo govoriti kada su 2016. godine snimljeni kako uživaju u druženju na plaži. No, Voren, koji radi u muzičkoj industriji, negirao je vezu. U oktobru 2021. godine Lord se pojavila na jednom crvenom tepihu i svi su primetili dijamantsli prsten na domalom prstu pa se počelo govorkati da su vereni, no glasine nikad nisu potvrđene. Njih su dvoje poslednji put snimljeni zajedno ove godine u martu.

Inače, pravo ime joj je Ela Marija Lani Jelić-O'Konor, a korene vuče iz Hrvatske. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korena, a sama Lord poseduje dvostruko državljanstvo.

Lord
foto: Printskrin/Instagram

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine "Royals", Lord pomera granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopšte ne koristi društvene mreže, promotivno se retko pojavljuje, te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track