BOGATI NASLEDNIK NE ZNA GDE BIJE: Porodične svađe oko para, sad ga ostavila fatalna zavodnica kojoj je slavni pevač posvetio PESMU
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

baš tužno

BOGATI NASLEDNIK NE ZNA GDE BIJE: Porodične svađe oko para, sad ga ostavila fatalna zavodnica kojoj je slavni pevač posvetio PESMU

Pop kultura -

Tania Streker ostavila je toliki utisak na pevača Robija Vilijamsa da je on napisao pesmu o njoj nakon što su se razišli, pod nazivom "She’s Madonna".

Međutim, sada je suprug bivše manekenke i TV voditeljke, Entoni de Rotšild, taj koji pevuši tužne melodije jer se njihov brak raspao nakon 18 godina, prenosi Daily Mail.

Tania Streker
foto: Trevor Moore/Landmark Media / Newscom / Profimedia

"Gotovi su", tvrdi jedan njihov prijatelj. "To je jako tužno. Vratili su se u London iz L.A.-a jer Tania nije bila srećna, ali sada su odlučili da okončaju brak."

Ako bi se razveli, to bi moglo biti skupo za producenta. 46-godišnji Entoni školovao se u Harou i sin je bankarskog tajkuna i bivšeg finansijskog savetnika kraljice Elizabete II, sera Evelina de Rotšilda.

50-godišnja Tania prethodno je bila udata za vlasnika paba Džejmsa Mosbahera, s kojim ima ćerku. Bila je devojka reditelja Gaja Ričija pre nego što se on oženio kraljicom popa Madonom.

Nije poznato koliko je Entoni bogat jer, nakon što mu je otac preminuo prošlog decembra u 91. godini, ispostavilo se da je kontrolu nad svojim bogatstvom vrednim 187 miliona funti ostavio svojoj udovici Lin Forester de Rotšild, koja je bila njegova treća supruga.

Entoni de Rotšild
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Preneo je novac u fondaciju za nju i rekao da bi trebalo da nastavi da živi bez plaćanja stanarine na porodičnom istorijskom ruralnom imanju u Bakinghemširu. U njegovoj oporuci ne navodi se koliki je iznos ostavio za svoje troje odrasle dece iz drugog braka, nakon što su u javnost procurile informacije o njihovom napetom odnosu s maćehom.

No, čini se da je 187 miliona funti, kolika je "bruto vrednost imanja u Ujedinjenom Kraljevstvu", daleko ispod ser Evelinovog udela od 600 miliona funti koliko je teško bogatstvo dinastije Rotšild.

Njegovi trkaći konji, trkaći automobili i Bentleyiiz 1939. ostavljeni su njegovim sinovima Entoniju (46) i Dejvidu (44). Međutim, kasnijom izmenom testamenta poništeno je darivanje automobila i ne zna se gde su oni na kraju završili.

U zasebnoj oporuci iz 2014. takođe je deo svoje trkaće ergele poklonio neimenovanim članovima "Southcourt Trusta".

Objava testamenta usledila je nakon tvrdnji o razdoru između troje ser Evelinove djece iz njegovog drugog braka s Viktorijom Lu Šot - Entonija, Dejvida i Džesike - i njegove udovice.

Entoni de Rotšild
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na sahrani u liberalnoj jevrejskoj sinagogi u "St John’s Wood", u severnom Londonu, ledi de Rotšild je navodno sedila iza njegovog kovčega sa svoja dva sina iz prethodnog braka, dok su ser Evelinova deca sedela na klupi sa strane.

Evelin de Rotšild
foto: Printscreen YT

Svo troje ser Evelinove dece navedeno je kao direktori raznih kompanija povezanih s trkaćom ergelom i porodičnim imanjem. Džesika i Entoni takođe su deo dobrotvorne organizacije porodice Rotšild registrovane u Velikoj Britaniji, zajedno s ledi de Rotšild.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track