"NJOJ JE OČIGLEDNO SVE GORE" Zabrinjavajući snimak Britni Spirs: Naskače na ŠIPKU U DONJEM VEŠU! Otkrivena JEZIVA ISTINA O NJOJ
Foto: Printscreen/Instagram

SVE SE ČUDNIJE PONAŠA

"NJOJ JE OČIGLEDNO SVE GORE" Zabrinjavajući snimak Britni Spirs: Naskače na ŠIPKU U DONJEM VEŠU! Otkrivena JEZIVA ISTINA O NJOJ

Pop kultura -

Britni Spirs objavila je tokom vikenda video u kojem je pokazala svom bivšem suprugu, Semu Asgariju, "šta je izgubio". Pop pevačica objavila je provokativan video-klip kao omaž trenutno veoma uspešnoj svetskoj turneji "Renesansa" muzičke zvezde Bijonse, prenosi "Metro".

Britni Spirs (41) u roze donjem vešu i crnim cipelama je na Instagramu objavila snimak kako pleše uz ružičastu šipku za striptiz. Njenih 42 miliona pratilaca nisu bili preterano iznenađeni, s obzirom na to da pevačica otkako se izborila sa ocem i porodicom na sudu za pravo da kontroliše svoj život i karijeru, ne prestaje sa snimcima i fotografijama na kojima je uvek u donjem vešu.

Snimak, kao i prethodni, naišao je na negativne reakcije u komentarima: "Njoj je očigledno sve gore", "Da li će je neko zaustaviti", "Izgleda kao da je starateljstvo zapravo bila dobra stvar".

Šeron Ozborn, britanska voditeljka i muzički menadžer, u podkastu "Club Random" svojevremeno je rekla: "Britni je srećna što svaki dan objavljuje svoje snimke, maše glavom, uzbacuje si*e", na šta je voditelj prokomentarisao: "Zar nije malo luda?"

Šeron je objasnila zašto se pevačica na ovaj način ponaša na društvenim mrežama.

"Ona je žrtva. Roditelji koji su je stalno pritiskali i gurali je da radi još kao dete. Jednog Božića, kada je bila dete bila je u božićnoj predstavi u Njujorku. Njena majka i otac iznajmili su neki us*ani stan u kojem je bilo hladno. Ona je tu provela Božić, a njeni sestra i brat bili su kod kuće sa ocem i za*ebavali se. Ona je bila tu da bi radila. Ona se takmičila u pevačkom programu sa monitoringom u ušima, a njen dečko koji je bio njen menadžer joj je govorio šta treba da kaže".

Britni Spirs nedavno je rekla da će izaći u javnost sa svim detaljima i šta joj se događalo tokom kontrole koju su otac i porodica imali nad njom i njenom karijerom. Sredinom avgusta objavljeno je da se pevačica razvela od Sema Asgarija.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track