STOČIĆI SU BILI ZATRPANI PSEĆIM IZMETOM, NIJE MOGLO DA SE IZLUFTIRA OD CIGARA: Bivša žena slavnog pevača uništila skupocenu vilu
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PRODALA JE ZA TRI MILIONA MANJE

STOČIĆI SU BILI ZATRPANI PSEĆIM IZMETOM, NIJE MOGLO DA SE IZLUFTIRA OD CIGARA: Bivša žena slavnog pevača uništila skupocenu vilu

Pop kultura -

Orijana Kevej, bivša supruga rok legende Fila Kolinsa, godinama je pokušavala da proda skupocenu vilu na obali mora nakon gorkog razvoda od svog trećeg muža. Iako je kuća prelepa i luksuzna, navodno je bila toliko prljava i ruinirana da je ova 49-godišnjakinja na kraju morala da je proda za tri miliona dolara manje od planiranog. Pre same prodaje Orijani su vlasti čak zaplenile određenu imovinu jer nije uspela da održi korak sa isplatom kredita.

Fil Kolins
foto: Profimedia

Vilu od 8.000 kvadratnih metara Orijana je kupila zajedno sa svojim bivšim suprugom, 15 godina mlađim Tomasom Bejtsom, a on ju je nedavno tužio uz optužbe da je namerno dopustila da njihov bračni dom propadne kako bi ga obezvredila.

U sudskim dokumentima navodi se da su stočići za kafu u dnevnoj sobi bili zatrpani psećim izmetom, te da je ova Švajcarkinja toliko pušila da kuća nije mogla da se izvetri od smrada cigareta. Navodno je čak i agent za nekretnine bio užasnut, tvrdeći da ne postoji šansa da se kuća uspešno proda.

Orijana Kevej
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Postojala je rupa veličine 8x8 cm na plafonu gostinske sobe iz koje je stalno curila voda, a sve je bilo jš gore ako se uzme u obzir loše pejzažno uređenje ispred kuće, ogromna količina smeća i besomučna najezda voćnih mušica", piše u dokumentima.

Kuća je stavljena na prodaju u avgustu 2022. za 10,95 miliona dolara, ali je na kraju morala da je proda za 7,75 miliona dolara.

Orijana Kevej
foto: Profimedia

Pomenute optužbe su poslednja u nizu svađa u bizarnoj 21-mesečnoj borbi zaraćenog para nakon što su posle samo 16 meseci braka stavili tačku na svoj nemili odnos. Bejts je takođe optužuje da je prodala 180 luksuznih predmeta u vrednosti od oko 250 hiljada dolara koji su pripadali njemu, a reč je o skupoj odeći, satovima, automobilu... Veruje se da je većina kupljena ubrzo nakon njihovog tajnog braka u avgustu 2020. godine.

Fil Kolins, Oriana Kolins
foto: Profimedia

Inače, Orijana je uplovila u tajnu romansu sa Bejtsom dok je još uvek živela sa Filom Kolinsom u njegovoj vili vrednoj 40 milona dolara. Kada je gospođa Kevej upoznala 34-godišnjeg Tomasa on je radio kao muška poslovna pratnja, a ona ga je i izabrala preko eskort stranice, ali je par ubrzo ušao u romantičnu vezu.

Ova dizajnerka nakita se uselila u Kolinsovu vilu sa svojim novim mlađanim ljubavnikom dok je slavni pevač bio u inostranstvu, a potom je unajmila i obezbeđenje kako bi držali Kolinsa podalje od njegovog doma!

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track