HIT SNIMCI KONOBARICA S OKTOBARFESTA: Količina piva koju ODJEDNOM mogu da ponesu ne mogu ni mnogi muškarci! APSOLUTNE KRALJICE
Foto: Printscreen/Tik Tok

SVAKA ČAST

HIT SNIMCI KONOBARICA S OKTOBARFESTA: Količina piva koju ODJEDNOM mogu da ponesu ne mogu ni mnogi muškarci! APSOLUTNE KRALJICE

Žena -

Konobarski posao nije nimalo lak, posebno kada se radi o velikim događajima s mnogo gostiju i još više želja, gde svako želi da svoje naručeno piće dobije što pre.

Da su u ovom uslužnom poslu konobarice s Oktobarfesta u Nemačkoj apsolutne kraljice dokazuju hit snimci s društvenih mreža. Na ovom festivalu, koji je jedan od najvećih u čast piva, i te kako je potrebna fizička spremnost kako bi se posetioci poslužili, a konobarice čiji snimci kruže mrežama dokazuju da su apsolutno s razlogom tu gde jesu.

Na jednom snimku koji kruži TikTokom konobarica s Oktobarfesta u samo jednoj turi nosi ogromnu količinu piva u kriglama, a prema nekim procenama, u pitanju je oko 30 litara ovog pića.

@rayyans888

The strength of Oktoberfest waitresses is truly remarkable!

♬ original sound - Rayyan

Ova konobarica snagatorka je samo jedna u nizu superžena koje svake godine opslužuju stotine hiljada gostiju Oktoberfesta.

Čuveni Oktoberfest u Minhenu ove godine održava se 188. put i trajaće do 3. oktobra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Koncert Bijelog dugmeta Beer fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track