IMA 90 GODINA I MLADOLIKO LICE, A NEMA GRAMA BOTOKSA U SEBI! Slavna glumica otkrila tajnu svog izgleda, ali i TRIK kako da smršate
Foto: Printscreen/Instagram

DIVA

IMA 90 GODINA I MLADOLIKO LICE, A NEMA GRAMA BOTOKSA U SEBI! Slavna glumica otkrila tajnu svog izgleda, ali i TRIK kako da smršate

Pop kultura -

Džoan Kolins poznata glumica, spisateljica i seks simbol 80-ih, pohvalila se fotkama u kupaćem kostimu i otkrila je koja je tajna njene figure i kako je održava.

Tvrdi kako vežba sa svojim fizioterapeutom pola sata dnevno i smatra da je baš to potrebno starijim muškarcima i ženama jer daje ogromnu količinu energije.

Poznata glumica dala je savet kako da izgubimo koji kilogram viška s kojim nismo zadovoljni.

"Nemojte da idete na dijetu, samo jedite manje."

Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako morate da grickate, jedite još brokolija. Vežbajte, morate, koliko god to mrzeli."

Džoan je trenutno u 90. godini, a planira da doživi 100.

Ono što je mnogim poznatim zvezdama trend, nekima je izuzetno odbojno, a govorimo o botoksu.

Za tako mladalačko lice u godinama u kojima je, prva pomisao koju možemo imati je botoks. Međutim, Džoan negira sve pretpostavke vezane za isto, te ne samo da nije korisnik botoksa, već ima fobiju od igala.

"Mislim da je botoks otrov, nikad ga ne bih stavila u lice, a i fobična sam od igala. Puno vremena provodim čuvajući lice od sunca, negujući kožu i šminkajući se", kaže glumica.

"Imam prijateljice koje su imale botoks i zaradile su rupe na licu. A usne? Njih ne želite da krenem da komentarišem", zaključila je.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

01:40

DR KRISTINA ŠOKIRALA: BOTOKS JE LEK, ON DOLAZI IZ PRIRODE! Savetuje da se daje i maloj deci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track