NIKAD NE BISTE POGODILI KOJIM POSLOM SE BAVI EMINEMOVA ĆERKA: Otac joj "težak" 260 MILIONA, a ona živi kao i sav normalan svet
Foto: Profimedia

ZA POHVALU

NIKAD NE BISTE POGODILI KOJIM POSLOM SE BAVI EMINEMOVA ĆERKA: Otac joj "težak" 260 MILIONA, a ona živi kao i sav normalan svet

Pop kultura -

Eminemova ćerka Alejna Skot radi u salonu lepote iako je njen otac "težak" otprilike 260 miliona dolara, prenosi The U.S. Sun.

30-godišnja Alejna radi u frizerskom salonu i spa centru blizu svoje kuće u Ročester Hilsu u Mičigenu. Izvor je za spomenuti medij rekao da Alejna, koju su Eminem i njegova bivša supruga Kim usvojili, ima "odličan odnos s mušterijama". Na internet stranicama salona navedeno je njeno ime i fotografija među zaposlenima.

U salonu radi u osmočasovnim smenama.

Alejna je inače diplomirala na Univerzitetu u Oklandu i stekla diplomu iz komunikacionih nauka. Na Instagramu je prati više od 100 hiljada ljudi, a u junu ove godine se udala.

Alejnu je Eminem usvojio 2002. Njena biološka majka, pokojna Don Skot, sestra je bliznakinja Eminemove bivše supruge Kimberli.

"Moja nećaka deo je mog života otkako se rodila. Kim i ja se brinemo za nju od prvog dana", ispričao je reper jednom prilikom.

O Alejni su preuzeli brigu jer je njena majka Don imala teških problema sa zavisnostima. Osim nje, Eminem je usvojio i Vitni Meters, devojčicu koju je Kimberli dobila s drugim muškarcem. Eminemova najmlađa ćerka je 27-godišnja Hejli Džejd.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track