BRAK S RAZLIKOM U VISINI: "Visoka sam 91 cm, a moj muž 180" Kad je upoznala, SVEKRVA je najstrašnije PONIZILA, a ovako funkcionišu
Foto: Facebook/Yesi Lainez

LJUBAV JE POBEDILA

BRAK S RAZLIKOM U VISINI: "Visoka sam 91 cm, a moj muž 180" Kad je upoznala, SVEKRVA je najstrašnije PONIZILA, a ovako funkcionišu

Život -

Jesi Lejnez iz Kalifornije ima 34 godine i visoka je 91 cm, a to se mami njenog muža ne sviđa, ali oni su ludo zaljubljeni.

Od svekrvinog odobravanja strahuju mnoge žene, a to je posebno zastrašujuće za Jesi. Ova 34-godišnja žena je gotovo 90 cm niža od supruga Brajana (36). Jesi je visoka kao prosečni dvogodišnjak.

Ona ima stanje koje pogađa jednu od milion osoba i mora da koristi invalidska kolica u svakodnevnom životu. I dok je Jesi svesna da će roditeljima partnera možda trebati vremena da je prihvate, Brajanova mama Megi bila je neodlučnija nego što je očekivala.

- Kad sam je upoznala, mogu reći da je bila napeta - priznaje Jesi i dodaje kako je njena svekrva pitala Brajana da li je siguran da želi da bude s nekim kome će "brisati zadnjicu do kraja života".

Nakon toga, par nije razgovarao sa svekrvom Megi šest meseci. Jesina svekrva pretpostavlja da je njeno stanje čini potpuno zavisnom od Brajana, koji će morati da posveti svoj život njenom negovanju. Međutim, to je daleko od istine jer Jesi živi uglavnom nezavisnim životom u kojem može sama da se kreće, vozi i radi.

Par se upoznao putem interneta, prvi sastanak imali su 2018, a godinu dana kasnije su počeli da žive zajedno. Imali su venčanje na plaži na Bahamima u septembru 2021, ali Brajanova mama nije bila oduševljena i kada je izrazila svoje mišljenje, izazvala je porodični razdor.

Od tada su se ipak odnosi među njima popravili jer je Megi saznala više o Jesinom životu, kao i dinamici između para. Jesi se ceo život suočavala s osudama zbog svoje visine, uključujući i to što su joj govorili da bi trebalo da "izlazi samo s osobom koja je poput nje". I baš poput Megi, mnogi pretpostavljaju da je Brajan Jesin negovatelj, a ne njen suprug.

- Neko će prići Jesi i samo je nasumice pomaziti po glavi - kaže Brajan. Zbog njenog stanja, njena hrskavica i zglobovi degenerišu se brže od onih kod prosečne osobe.

Među njenim svakodnevnim izazovima su posezanje za stvarima, pronalaženje odeće za odrasle koja joj pristaje i otvaranje posuda. Par bi voleo da ima decu, ali trenutno nemaju vremena, ali za sada su srećni i sa svojim kućnim ljubimcima, donosi The Sun.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track