"TRETIRAO ME KAO PROSTITUTKU, MASAŽA SE PRETVORILA U NOĆNU MORU: Rasel Brend je još 2014. godine bio ispitivan zbog ZLOSTAVLJANJA
Foto: Profimedia

policija odbila da istražuje slučaj

"TRETIRAO ME KAO PROSTITUTKU, MASAŽA SE PRETVORILA U NOĆNU MORU: Rasel Brend je još 2014. godine bio ispitivan zbog ZLOSTAVLJANJA

Pop kultura -

Rasela Brenda policija je ispitala zbog tvrdnji o seksualnom napadu još 2014. godine, nakon što ga je jedna maserka prijavila da ju je pipkao i naterao da se oseća poput prostitutke, donose novi izveštaji.

Britanskom komičaru protiv kojeg se vodi istraga zbog navodnog silovanja četiri žene, bio je to prvi takav susret s policijom, a od tada je prošlo čak devet godina. Engleska maserka rekla da ju je napao u vili u Oksfordširdu, izvestio je The Sun.

Rasel Brend
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Žena, koja nije javno identifikovana, rekla je da je angažovana da Brendu 7. juna 2014. priredi rođendansku masažu koja je koštala nešto više od 600 dolara. Međutim, kada ga je odvela do stola za masažu, maserka je ispričala da ju je Brend počeo dodirivati "na seksualni način" oko 40 minuta pre nego što je izbačen iz vile. Rekla je da se osećala kao da je tretiraju "kao prostitutku", primajući na kraju novac za masažu iako ga uopšte nije uspela izmasirati, izvestio je Sun.

Rasel Brend
foto: Printscreen YouTube

Traumatizovana žena rekla je da je nazvala policiju Tejms Velija koja je ispitala Brenda zbog optužbi, koje je on odbacio, opisujući susret kao "prijateljski, ali neugodan". Brend je takođe tvrdio da snimke CCTV-a s imanja podupiru njegovu verziju priče da nije bio izbačen iz vile, piše Sun. Mesec dana nakon tog incidenta policija Tejms Velija obavestila je maserku i Brenda da ne planira dalje istraživati taj slučaj.

Rasel Brend
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ogorčena odlukom policije, maserka je tražila da slučaj preispita Nezavisno odeljenje za prekršaje policije. Odeljenje i policijska uprava Tejms Velija nisu odmah odgovorili na pitanje za objašnjenje svoje tadašnje odluke, piše New York Post.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja