ALFA MUŠKARČINA U TRENDI PANTALONAMA ZAPALIO SVE: Važe za neprivlačan komad, svima se GADE i kažu da su GORE OD farmerki-helanki
Foto: Monkey D. Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

on je i dalje u centru pažnje

ALFA MUŠKARČINA U TRENDI PANTALONAMA ZAPALIO SVE: Važe za neprivlačan komad, svima se GADE i kažu da su GORE OD farmerki-helanki

Pop kultura -

Poznati italijanski glumac Mikele Morone, jedna od najpoželjnijih evropskih filmskih zvezda, pre nekoliko dana pojavio se na zabavi brenda D&G u Milanu.

On je na crveni tepih stigao ruku pod ruku sa novom devojkom, mlađanom Moarom Sorio, ali je mnogo više pažnje privukao njegov neobični stajling.

Naime, markantni Italijan rešio je da se obuče u skladu sa aktuelnim trendovima za muškarce, ali isti izazivaju priličnu debatu među modnim svetom.

Mikele Morone
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zgodni 32-godišnjak na proslavu je došao u jednostavnoj, ali interesantnoj kombinaciji - uskoj, crnoj majici sa kragnicom koja je istakla njegove izvajane mišiće i jednom specijalnom modelu pantalona.

Mikele je uskočio u pantalone niskog struka na crtu i ležernog kroja sa širokim nogavicama - prilično neobičan model za muškarce, iako ga nekoliko prethodnih sezona često viđamo na ženama.

Međutim, zvono pantalone nisu novotarija u muškoj modi - ako se vratimo u kasne 60-e i 70-e godine prošlog veka one su bile praktično obavezan deo muškog garderobera. Nosio ih je Džon Travota u kultnom mjuziklu "Groznica subotnje večeri", a Robert Retford, jedan od najseksepilnijih glumaca ikada, na većini fotografija iz tog perioda nosi upravo pantalone sa širokim nogavicama.

Ako bi se vratili još dalje u istoriju, muškarci su već 30-ih nosili pantalone ležernijeg kroja sa nogavicama koje se šire u A formi. Zapravo, model koji nosi Mikele je savršena replika modela koji se nosio u zlatno doba Holivuda, pre 90 godina. Ovaj trend još uvek nije naširoko prihvaćen, ali su prve reakcije podeljene - nekima se veoma dopada i tvrde da daje poseban šmek muškom stilu, dok su drugi zgroženi i ne bi ovo nosili ni za živu glavu.

Morone izgleda vrlo muževno, a ova retro elegancija ga definitivno izdvaja iz gomile. Ipak, verujemo da ovakve pantalone nisu namenjene za svakog, već za istinske trendsetere i zaljubljenike u modu. A ako se odvažite da isprovate zvono pantalone u posebnim prilikama, u jedno smo sigurni - nećete proći nezapaženo.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track