OTKUD RODNI I DEL BOJ NASRED ULICE? Hit snimak srušio mreže, a iza svega se krije DIRLJIVA PRIČA (VIDEO)
Foto: TikTok/Daniel Hackney

FANOVI

OTKUD RODNI I DEL BOJ NASRED ULICE? Hit snimak srušio mreže, a iza svega se krije DIRLJIVA PRIČA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Metju Kolvil i Džejms Tejlor, fanovi serije "Mućke", postali su hit na društvenim mrežama kada su se za izlazak s prijateljima obukli kao legendarni Del Boj i Rodni.

Na snimku koji je postao viralan na TikToku, vide se Metju i Džejms kako šetaju ulicom i izgledaju identično kao junaci kultne serije.

Snimak je munjevitom brzinom postao popularan, a Metju je otkrio zašto su odlučili da se obuku kao ova popularna braća. On je naime za sebe i prijatelje organizovao putovanje inspirisano božićnom epizodom "Mućki", a upravo njihovi prijatelji su predložili da se obuku kao Del Boj i Rodni.

"Sve sam naručio preko interneta - džemper, kaput, nakit... Kada sam se pogledao u ogledalo, pomislio sam da izgledam odlično. Čak su i moji roditelji mislili da sam Del Boj", rekao je Metju.

Snimak je na TikTok objavio njihov prijatelj Danijel. Nakon objavljenog snimka, Metju i Džejms priključili su se grupi imitatora likova iz "Mućki".

"Obožavam 'Mućke'. Volim ih otkako sam bio dete, tu komediju, priču, likove", poručio je Metju, koji na snimku imitira Del Boja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track