POZNATO U KAKVOM JE STANJU SOFIJA LOREN NAKON HITNE OPERACIJE: Glumičina snaja iz Srbije je javno podržala PRED SAMU NESREĆU
Foto: Profimedia

OPORAVLJA SE

POZNATO U KAKVOM JE STANJU SOFIJA LOREN NAKON HITNE OPERACIJE: Glumičina snaja iz Srbije je javno podržala PRED SAMU NESREĆU

Pop kultura -

Oskarom nagrađena italijanska glumica Sofija Loren (89) prebačena je u nedelju u bolnicu gde je operisana, nakon što je pala u svom domu u Ženevi u Švajcarskoj. Njen agent je za CNN rekao CNN kako je protekao taj hirurški zahvat. Oglasio se i lanac restorana sa njenim imenom. Slavna Italijanka trebalo je da danas prisustvuje otvaranju još jednog objekta.

"Operacija je prošla veoma dobro, sada treba samo da sačekamo", rekao je agent Sofije Loren Andrea Đusti za CNN.

Sofija Loren
foto: Marco Piraccini / Zuma Press / Profimedia

Lanac restorana "Sofija Loren" saopštio je na Instagramu sledeće: "Srećom, sve je prošlo dobro i vrlo će ponovo biti sa nama. Poželeli su glumici koja je zadobila višestruki prelom kuka i prelom butne kosti "brz oporavak".

Italijanski RAI saopštio je da je Sofija Loren trebalo da otvorio peti restoran u Italiji, sa svojim imenom, i to u Bariju- nakon što je poželela dobro poslovanje restoranima u Milanu, Firenci i Rimu, piše CNN.

Njena snaja iz Srbije, glumica Saša Aleksander, čestitala joj 89. rođendan pre šest dana napisavši na Instagramu: "Srećan rođendan ženi koja nas je naučila da volimo život, smeh, da jedemo pastu i volimo svoju porodicu".

Sinovi Sofije Loren Karlo junior i Edoardo Ponti sve vreme su uz svoju majku.

Italijanska diva pojavila se poslednji put u javnosti drugog septembra na modnom šouu Armani na Filmskom festivalu u Veneciji.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:23

SEKO, TI SI KAO SOFIJA LOREN! Pogledajte kako je pevačica reagovala na ovakav kompliment! Šta vi mislite, da čujemo i vas (ANKETA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track