POSLE ŠEST GODINA ISKOPAO NEOBIČNU KUTIJU U SVOM DVORIŠTU: Čim je podigao poklopac, GORKO SE POKAJAO, kamera snimila UŽAS (VIDEO)
Foto: TikTok/Tony Huisman

SNIMAK POSTAO VIRALAN

POSLE ŠEST GODINA ISKOPAO NEOBIČNU KUTIJU U SVOM DVORIŠTU: Čim je podigao poklopac, GORKO SE POKAJAO, kamera snimila UŽAS (VIDEO)

Zanimljivosti -

Korisnik TikToka Toni Hajsmand nedavno je na ovoj društvenoj mreži šokirao pratioce nesvakidašnjom pričom koju je podelio.

On je naime prekopavao svoje dvorište, te je našao neobičnu kutiju s betonskim poklopcem, a kako nije znao šta se unutra nalazi, odlučio je da snimi proces otvaranja kutije kako bi sve dokumentovao.

"Pronašao sam tajnu kutiju u dvorištu", stoji u opisu Hajsmandovog videa, na kome se vidi kako je lopatom iskopao zemlju i oslobodio poklopac.

Dobro se namučio dok nije iskopao dve metalne ručke, a pošto je poklopac bio pretežak, uzeo je dugačku šipku.

Trenutak kasnije vidi se kako Hajsmand užasnut beži dok majicom prekriva usta i nos. Očigledno mu je pripala muka, a onda dalje u snimku saznajemo da je otvorio poklopac septičke jame.

Kasnije je otkrio da šest godina živi u toj kući, ali da nikada pre nije tražio odvod za kanalizaciju.

Hajsmand nije ni znao da kuća koristi septičku jamu koju su očigledno ugradili prethodni vlasnici.

“Ko zna koliko je prošlo otkako je očišćena, otprilike osam i više godina”, rekao je, a njegova reakcija pokazuje da je situacija nepodnošljiva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track