PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE HJUA DŽEKMANA NAKON RAZVODA: Svi su čekali šta ima da kaže, a ona dokazala da je PRAVA DAMA I ŠMEKER ŽENA
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

U SVOM STILU

PRVO OGLAŠAVANJE SUPRUGE HJUA DŽEKMANA NAKON RAZVODA: Svi su čekali šta ima da kaže, a ona dokazala da je PRAVA DAMA I ŠMEKER ŽENA

Pop kultura -

Čekalo se da se bivša supruga slavnog glumca Hjua Džekmana, Debora Li Furnes, oglasi nakon saopštenja o njihovom razvodu. I to se konačno dogodilo u prilično neočekivanoj situaciji. Brojne poznate ličnosti reagovale bi potpuno drugačije da im se desilo ovakvo iznenađenje. Reakcija producentkinje i rediteljke uklapa se sa imidžom koji ima godinama na javnoj sceni.

Bivša supruga Hjua Džekmana, Debora Li Furnes, dobila je neočkivan telefonski poziv. Nazvao ju je poznati radijski dvojac Kajl Sandilends i Džeki O' Henderson. "Greškom smo te pozvali, ovo je duhovito", rekli su joj. Možda se stvarno radilo o slučajnom pozivu, ali imajući u vidu to da je bivši par u svetskoj žiži i da se oglašavanje producentkinje željno iščekivalo, sve podseća i na "isplanirani prepad" kako bi se dobila reakcija.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Nismo zapravo hteli da te zovemo, ali sada kada si tu, nećemo o tome. Volimo te, nadamo se da si dobro", poručili su, a onda je Kajl dodao: "Samo osećam da je prerano. Ne želim da se petljam u to, ali mi te volimo, a ti nas pozovi kada budeš želela da razgovaraš".

Odgovor Debore Li Furnes dokaz je njene jednostavnosti i pristupačnosti, a i damskog stila jer je odgovorila: "Hvala vam ljudi, stvarno to cenim, baš ste slatki", prenosi Daily mail.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ni ljutnje ni spuštanja slušalice i onog čuvenog "bez komentara".

Komentara je i te kako bilo kada su ona i Hju Džekman ranije ovog meseca saopštili da se razvode. Bivši par imao je nesuglasice već duže vreme, glumac je raskid veoma teško podneo.

Hju Džekman i Debora Li Furnes redovno se čuju i u dobrim su odnosima nakon svega, zajednički brinu o dvoje dece.

Slavni glumac oglasio se juče na Instagramu i fanove pozdravio osmehom.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track