GRUDI KOJE KIPE IZ USKOG KORSETA ZASENILE MANEKENKE NA PISTI: Ubitačni stajling slavne pevačice sve BACIO U TRANS! (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HRABRO

GRUDI KOJE KIPE IZ USKOG KORSETA ZASENILE MANEKENKE NA PISTI: Ubitačni stajling slavne pevačice sve BACIO U TRANS! (FOTO)

Pop kultura -

Nedelju mode u Parizu mnogi nisu želeli da propuste, a među njima je i pevačica Selena Gomez. Ona se potrudila oko svog ubitačnog stajlinga kada je stigla na večeru u luksuzni Royal Monceau. Privlačila je sve poglede u crnom odelu koje je istaklo njen odvažni dekolte.

Selena Gomez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena se odlučila za Mark Džejkobs korset koji je kombinovala sa sakoom i odgovarajućim pantalonama visokog struka s potpisom Aleksandra Venga. Stajling je upotpunila dizajnerskim kaišem, takođr Aleksander Veng i parom Mejuri minđuša.

31-godišnja pevačica prepustila se modnoj igri u inostranstvu pa se tako ranije pohvalila još jednim seksi outfitom. Pozirala je u seksi paru lakovanih čizama do butina i beloj Alaïa košulji-haljini dubokog dekoltea.

Prisustvovala je fudbalskoj utakmici Pari Sen Žermena i Olimpika iz Marselja na stadionu Parc des Princes sa svojom prijateljicom Nikolom Pelc i njenim suprugom, Bruklinom Bekamom. Kasnije je viđena kako se drži za ruke s tajanstvenim muškarcem.

Iako njen ljubavni život intrigira javnost, Selena se nedavno na TikToku našalila na račun svog ljubavnog statusa. "Pogodi ko ima dečka? Ne ja, ku*ko! Sve ste sigurne", stoji u njenom šaljivom videu.

Nedelja mode u Parizu će trajati do 3. oktobra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track