Najnovije vesti

KUPILA HALJINU PREKO INTERNETA PA IZAŠLA U NOĆNI PROVOD: Kad se pojavila u klubu svi gledali u nju! Plava boja je ODJEDNOM NESTALA
Foto: TikTok/hildasigurdsson

SVE DEVOJKE JE ŽELE

KUPILA HALJINU PREKO INTERNETA PA IZAŠLA U NOĆNI PROVOD: Kad se pojavila u klubu svi gledali u nju! Plava boja je ODJEDNOM NESTALA

Žena

Hilda Sigurdson, švedska influesnerka, podelila je s pratiocima na TikToku kako je pre godinu dana preko interneta kupila najneobičniju haljinu.

U snimku koji je objavila na TikToku u prvom kadru se vidi kako se devojka snima u ogledalu u normalnoj plavoj rolka-haljini, a u sledećem trenutku, u nastavku videa, ona pleše u noćnom klubu u istoj haljini, koja se od plave pretvorila u svetlucavu i fluorescentnu haljinu.

@hildasigurdsson Exactly one year ago since i brought this dress 💙 do you remember? #reflective #dress #viral ♬ September - Earth, Wind & Fire

Hilda je objasnila da je u pitanju reflektujuća haljina koja u mraku privlači sve poglede. Haljina verovatno sadrži svetlucave niti koje se zbog prelamanja svetlosti u klubu prikazuju na ovaj način.

Koliko je haljina oduševila pratioce, a i samu Hildu, dokazuje i to što je snimke s njom objavljivala u više navrata i da su svaki put imali milionske preglede. Mnoge njene pratiteljke su je oduševljene pitale odakle je haljina, jer ju je većina poželela u svom ormaru.

Hilda Sigurdson
foto: Printscreen TikTok

"Dame, ovo je vaš putokaz da kupite reflektujuću haljinu i živite svoj najbolji život s velikim samopouzdanjem", "Možeš obući ovu haljinu ako ne znaš kako da se zabaviš, previše je topla ali je zapanjujuća", "Izgleda kao da je na njoj milion dijamanata", "Sada si ti zvezda večeri", "Devojka je glavna zvezda večeri", neki su od gomile komentara..damama nedostaje a zbog čega bi se sigurno osećale dobro u svojoj koži.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track