TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DO KRAJA GODINE SREĆU LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Oni će se u početku NEĆKATI, a evo kod koga će PASTI VERIDBA
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DO KRAJA GODINE SREĆU LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Oni će se u početku NEĆKATI, a evo kod koga će PASTI VERIDBA

Zanimljivosti -

Do kraja godine nam nije ostalo još mnogo, ali ostalo je sasvim dovoljno da se nekima život preokrene iz korena. Tri horoskopska znaka će do kraja 2023. pronaći ljubav svog života, a da to još i ne slute.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Emotivne Ribe jedva čekaju priliku da se zaljube, a ona bi mogla da im zakuca na vrata već početkom oktobra.

Poznati kao najnežnije dušice horoskopa, ljubav će pronaći tako što će budućoj voljenoj osobi priskočiti u pomoć kad joj to bude najpotrebnije, a ona će joj se na tome zahvaliti nekim znakom pažnje poput izlaska na večeru ili poklonom koji će Ribe brzo oduševiti.

Neće trebati dugo da među njima zaiskri, a već krajem godine mogli bi da zaključe da su pronašli sve ono što su do sad tražili pa bi za vreme praznika mogla da padne i veridba.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Vatreni Strelac će ljubav pronaći tokom jedne od svojih avantura, a iako će im njihova nemirna priroda ispočetka govoriti da pobegnu glavom bez obzira, njihova osećanja će biti toliko jaka da će se umesto toga strmoglaviti u odnos.

Zimske mesece mogli bi da provedu netipično za sebe, da se ušuškaju u kućnoj atmosferi, ali biće toliko zaljubljeni da neće ni primetiti da su pomalo usporili. Dolaskom proleća oduševiće se kad primete da ih novi partner može, ne samo da prati u njihovim avanturama, već će ih neprestano iznenađivati novim idejama tako da čak ni neuhvatljivom Strelcu neće biti dosadno.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Neodlučne Vage će se zaljubiti do ušiju, ali trebaće im neko vreme da pomire večnu borbu razuma i emocija i dozvole sebi da se upuste u novu ljubavnu priču. Druga strana mogla bi da bude nestrpljiva u iščekivanju njihove odluke, ali Vage neće dopustiti da im se nameće pritisak, čak ni u ovoj situaciji.

Na kraju će kapitulirati i prepustiti se ljubavi, a tu odluku neće požaliti. Kad se jednom predaju u naručje voljene osobe, niko neće biti romantičniji od njih, te će se partner naći bombardovan iskazima ljubavi i slatkim iznenađenjima, što će ga za Vagu vezati još više.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track