AMERIKANAC BALKANSKOG POREKLA POKAZAO KAKO SE SPREMA SARMA: Setio se kako je to radio s bakom, reakcije stranaca su HIT (VIDEO)
Foto: TikTok/Chef Reactions

SVI VOLE SARMU

AMERIKANAC BALKANSKOG POREKLA POKAZAO KAKO SE SPREMA SARMA: Setio se kako je to radio s bakom, reakcije stranaca su HIT (VIDEO)

Zanimljivosti -

Američki tiktoker balkanskog porekla, kog prati 3,4 miliona ljudi, prisetio se kako je s bakom pripremao tradicionalno srpsko jelo, sarmu, a snimak ima više od pola miliona pregleda.

Tiktoker, koji pod nadimkom Chef Reactions objavljuje svoje reakcije na razna jela, reagovao je na video popularnog srpskog tiktokera Balkan dad, koji je u svojoj objavi pokazao kako se priprema sarma.

"Je*o te, da. Sad pričamo mojim jezikom. Sarma je na stolu svake kuće na Balkanu. Moja baka i ja smo je pripremali kad sam bio klinac", prisetio se tiktoker.

Balkandad je meso popržio na tiganju pre nego što ga je umotao u kupus, a američki tiktoker je u svojoj reakciji rekao kako oni to nisu nikada radili. Nakon toga, Balkandad je iz šale hteo da doda peršun u sarmu, ali se zaustavio i rekao kako je peršun samo za zečeve, a s njim se složio i američki tiktoker.

Chef Reactions je dodao i kako su svake godine pravili gomilu sarmi, te kako, po pitanju sarmi, nema razlike između njega i srpskog tiktokera i da je rakija obavezni dodatak, kao i zaprška. "Je*eno volim ove stvari", zaključio je tiktoker koji je sarmi dao ocenu 10/10 i dodao kako će je možda pripremiti tog vikenda.

Snimak je izazvao brojne reakcije, a javili su se i tiktokeri iz Srbije i Hrvatske. "Dođi na sarmu kod mene u Čikagu", pozvala ga je jedna tiktokerka, a drugi se javio: "Pozdrav iz Srbije". "Ja sam napola Hrvatica, odrasla sam na ovome i bureku", napisala je treća, dok je četvrti napisao: "Molim više objava o hrani s Balkana. Jesu li ćevapi sledeći?"

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:05

AMERIKANAC KAO PRAVI SRBIN! Usred pandemije preselio se kod nas! Sluša Cecu, a kafu i Srpkinje OBOŽAVA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track