SPREMALI SMO SVADBU, A ONDA ME PREVARIO I OSTAVIO: Pojavio se na mojim vratima POSLE NEDELJU DANA i sad od mene traži SAMO JEDNO
Foto: Profimedia

NE MOŽE DA GA SE OTRESE

SPREMALI SMO SVADBU, A ONDA ME PREVARIO I OSTAVIO: Pojavio se na mojim vratima POSLE NEDELJU DANA i sad od mene traži SAMO JEDNO

Žena -

"Sada bi trebalo da dovršavam organizaciju venčanja, ali umesto toga moj bivši verenik traži od mene seks bez obaveza. Trebalo je da se venčamo u februaru, ali on se odselio i raskinuo sa mnom pre dva meseca. Srce mi se slomilo kad sam otkrila da je imao aferu s jednom od najboljih prijateljica svoje sestre", napisala je jedna devojka za The Sun tražeći savet od stručnjakinje za veze.

Pa kad se dve nedelje kasnije pojavio na njenom pragu, moleći za oproštaj, bila je oduševljena. Međutim, njena sreća nije dugo trajala i u roku od nedelju dana joj se vratio. Kada ga je pitala zašto ne može da bude veran, nije dobila pravo objašnjenje. Njegov jedini odgovor bio je da nije bio siguran da li je spreman za brak.

prsten, verenički prsten, veridba
foto: Profimedia

"Od tada se jednom vratio i ja sam mu kao budala dozvolila, ali sada mi je dosta ovog nezdravog obrasca. Tako sam zbunjena jer sam još uvek zaljubljena u njega. Međutim, vidim da svaki put kad on nestane iz mog života počnem da napredujem, ali onda on stupi u kontakt i ja se raspadnem. Toliko želim da budem s njim, da ga držim uz sebe, da imam strastven seks, a onda veliki deo mene više nikada ne želi da ga vidim", nastavila je.

"Nalazite se u emocionalno teškom periodu. Raskid je uznemirujuć i osećaćete se nesigurno i demoralisano. Nije moguće imati prijatelja s povlasticama s nekim s kim ste bili vereni. On vas je degradirao i ne vidi vas kao partnera za ceo život. Ovo se neće dobro završiti. U stvarnosti se čak i ne ponaša kao prijatelj, tako da zapravo sve što želi je seks. Morate da ga se oslobodite i nastavite sa svojim životom", odgovorila joj je Deidre.

(Kurir.rs/ The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track