OVO JE BIVŠA ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Razveli se, pa se oženio drugom posle 40 dana veze, nema je u javnosti, a evo čime se bavi
Foto: Stefan Stojanović

BILI ZAJEDNO 13 GODINA

OVO JE BIVŠA ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Razveli se, pa se oženio drugom posle 40 dana veze, nema je u javnosti, a evo čime se bavi

Pop kultura -

Glumac Miloš Timotijević (48) dobio je dete iz braka sa drugom suprugom Tijanom, kojom se oženio pre godinu dana. Miloš i Tijana su dobili sina, a srećne vesti su podelili samo sa svojim najbližima.

U domaćim medijima prošle godine je osvanula je vest kako se glumac Miloš Timotijević razveo od bivše supruge Dunje, sa kojom je bio 13 godina u braku i onda se ekspresno oženio novom izabranicom, Tijanom iz Portugalije.

Miloš Timotijević, Tijana Simić
foto: Printscreen/Instagram

Brak Timotijevića i njegove, sada već bivše supruge, nije bio eksponiran javno, a Dunja se retko pojavljivala na javnim događajima s popularnim glumcem.

Dunja se bavi grafičkim dizajnom, a pisalo se da joj je Miloš velika podrška i inspiracija.

Miloš Timotijević, Dunja Galić
foto: Damir Dervišagić

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač - govorio je svojevremeno glumac Miloš Timotijević o Dunji.

Podsetimo, Miloševa nova supruga mlađa je od njega 15 godina. Kako su mediji tada preneli, Miloš i Tijana su se venčali nakon samo 40 dana veze, a taj kratki period im je bio dovoljan da shvate da su jedno za drugo.

(Kurir.rs/ Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track