MAJKA BRITNI SPIRS JEDVA SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM: Kuka na finansijske probleme, a za sve krivi sopstvenu ćerku
Foto: Profimedia

RADI KAO UČITELJICA NA ZAMENI

MAJKA BRITNI SPIRS JEDVA SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM: Kuka na finansijske probleme, a za sve krivi sopstvenu ćerku

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (41) u poslednje vreme u centru pažnje zbog razvoda od trenera Sema Asgarija, ali i zbog navodne svađe s majkom i sestrom. Čini se da su glasine o zahlađenju odnosa istinite. Kako Page Six saznaje, Britnina majka Lin ima ozbiljnih finansijskih problema.

- Jedva uspeva da plati račune - rekao je izvor Page Six i objasnio da Lin trenutno radi kao profesorka na zameni u obližnjoj školi.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Na njenu finansijsku situaciju, tvrdi izvor, uveliko je uticala poslednja svađa s Britni, koja je u svojoj karijeri zaradila milione dolara i izdržavala majku, oca i sestru još od detinjstva.

Lin uz posao profesorke na zameni radi kao prodavačica kozmetike za brend Rodan and Fields, stoji u opisu njenog Instagram profila. Ipak, o poslu u školi se nije oglašavala.

Lin Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo, prošle godine je Lin tražila finansijsku pomoć od slavne ćerke. Naime, zahtevala je da joj Britni pokrije njene sudske troškove iskorišćene u parnici za Britnino starateljstvo.

- Iako je naknada velika, Lin s poštovanjem sugeriše da je zahtev bled u poređenju s milionima i milionima dolara koje je Džejmi Spirs potrošio da zadrži Britni u svom neodrživom starateljstvu i da izvodi aktivnosti koje Britni nije tražila i koje nisu bile u njenom najboljem interesu - tvrdili su njeni advokati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track