POVREĐENA SVETLANA CECA BOJKOVIĆ: Glumica i pored BOLOVA došla da se oprosti od prijatelja (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

komemoracija

POVREĐENA SVETLANA CECA BOJKOVIĆ: Glumica i pored BOLOVA došla da se oprosti od prijatelja (FOTO)

Kultura -

Glumica Svetlana Ceca Bojković došla je na komemoraciju reditelju Jagošu Markoviću, a tom prilikom nastale su fotografije na kojima se vidi da je glumica povredila ruku.

Naime, zdravstveno stanje Cece Bojković narušila je povreda ruke. Iako u javnosti o tome nije govorila, na fotografijama se jasno vidi da nosi bandažer za fiksaciju ruke. Kako je došlo do povrede nije poznato, ali se glumica uprkos bolovima pojavila u javnosti.

Jagoš Marković, komemoracija, Svetlana Bojković
foto: Zorana Jevtić

Glumica je snimala povređena i seriju "U klinču"

Podsetimo, filmska, pozorišna i televizijska glumica odlučila je da svoju umetničku - glumačku zaostavštinu pokloni Udruženju za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju Adligat.

Svetlana Bojković, serija U klinču
foto: Nenad Kostić

Poklon će obuhvatati glumačke nagrade, lične predmete, arhivsku i bibliotečku građu, kao i izabrane komade nameštaja iz stana slavne glumice.

Bojkovićeva je diplomirala na Akademiji za pozorište, film, radio, i televiziju u Beogradu 1970. godine. Ostvarila je veliki broj uloga u pozorištu, kao i na filmu i na televiziji, od kojih treba istaći sledeće: "Pas koji je voleo vozove", "Neka druga žena", "Halo taksi", tv serije "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago". Tokom leta snimala je nastavak serije "U klinču".

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

CECA BOJKOVIĆ UOČI PREMIJERE: Igrala sam majku Draganu Bjelogrliću, sada i njegovom sinu Alekseju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja