OŽENIO SE ĆERKOM GAGIJA JOVANOVIĆA, PA OTKRIO KAKAV JE PRIVATNO: Dudaš progovorio o glumačkoj legendi! "Žao mi je zbog toga"
Foto: Printscreen/Instagram

EVO KAKO SE SLAŽU

OŽENIO SE ĆERKOM GAGIJA JOVANOVIĆA, PA OTKRIO KAKAV JE PRIVATNO: Dudaš progovorio o glumačkoj legendi! "Žao mi je zbog toga"

Pop kultura -

Sportista Mihail Dudaš progovorio je o svom tastu, glumačkoj legendi Draganu Jovanoviću.

Glumica Anđela Jovanović nedavno je izgovorila sudbonosno "da" dugogodišnjem partneru, sportisti Mihailu Dudašu, a bajkovito venčanje održano je u krugu najbližih ljudi.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram/naslovnestrane365

Najemotivniji na svadbi bio je mladin otac, glumac Dragan Jovanović koji je u početku ronio suze, a onda se provodio i igrao do sitnih sati. Novopečeni bračni par ne krije koliko im Anđelini roditelji znače i koliko su bliski, čemu svedoči i činjenica da su deo medenog meseca proveli zajedno. O njihovoj privatnosti sada je govorio upravo Mihail koji je za podkast "Alesto" otkrio kakav je Dragan kada se kamere ugase.

Anđela Jovanović
foto: Instagram

Sportista je ispričao da je glumac veoma značajna figura u njihovom životu, ali i da svaki njihovo okupljanje u restoranima podrazumeva i brojne fanove koji bi želeli da se sa njim fotografišu.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram Printscreen

"Ne živimo sa njima, naravno, ali život delimo. Naša porodica su i Branka i Dragan. Dragan pogotovo... On ne može da sedne da pojede ručak, a da ga neko ne iscima da ustane da napravi fotogarfiju sa njim. Kad imaš takav primer, meni je mnogo žao zbog toga, ja vidim da je njemu zaista teško zbog toga i da to nekada i njemu ide na živce... On uvek ispoštuje, uvek odradi taj deo posla, onda nekako sam i zahvalan baš da nisam u takvoj poziciji da ne mogu baš da pojedem ručak, a da me neko ne iscima ili pogotovo nju", rekao je.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:15

Anđela Jovanović doziva muža na venčanj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track