SVI KAŽU DA JE RUŽAN, A ŽENE PADAJU NA NJEGA: Ostavio dve NAJLEPŠE NA SVETU, a sad je zaveo 29 godina mlađu božanske lepote (FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ODALI SE

SVI KAŽU DA JE RUŽAN, A ŽENE PADAJU NA NJEGA: Ostavio dve NAJLEPŠE NA SVETU, a sad je zaveo 29 godina mlađu božanske lepote (FOTO)

Pop kultura -

Pre nekoliko meseci svetski mediji su krenuli da pišu o razvodu braka francuskog glumca Vensana Kasela (56) i 26-godišnje manekenke Tine Kunaki. Iako se oni o toj temi nisu oglašavali, očito je da je njihovom šestogodišnjem braku došao kraj.

Da im je brak u krizi, dalo se naslutiti kada je glumac izbrisao sve fotografije sa suprugom sa svog Instagram profila, a čak je i njen rođendan prošao bez njegove čestitke.

1 / 7 Foto: Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia

Izgleda kako se poznati glumac nakon razvoda brzo oporavio, pošto se već neko vreme šuška kako ima novu devojku. Naime, reč je o Nari Baptisti, 27-godišnjoj manekenki brazilskog i australijskog porekla.

Glasine o njihovoj vezi potvrdili su flertom preko društvenih mreža i niza Instagram storija koji pokazuju kako su zajedno u Rio De Ženeiru, te su čak snimljeni na jednom događaju koji promoviše kulturne događaje afroameričke zajednice.

Takođe, na društvenim mrežama lepa Brazilka objavila je niz selfija s opisom "Tvoja", na šta joj je Kasel na portugalskom odgovorio: "Tvoj".

Podsetimo, brojni izvori potvrđuju da je do razvoda između Vensana i Tine došlo jer ju je glumac varao, kao što je varao svoju prvu suprugu, Moniku Beluči.

Tina Kunaki
Tina Kunakifoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Par je u braku dobio ćerku Amazoniju, koju je javnost videla tek nakon njihovog razvoda.

Tina Kunaki
Tina Kunakifoto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tina je nakon razvoda u nekoliko navrata snimljena smrknutog izraza lica, a verovatno je da joj ne pada lako ni činjenica da se nakon rastanka od glumca velika modna imena više ne otimaju za nju. Od tada je pozirala samo za manje časopise i nekolicinu većih kampanja.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track