ZAVELA OCA I SINA, ROĐENA KAO PLOD AFERE SVOJE MAME S KLINCEM Kontrovezna manekenka bila i PRVA DAMA, sad se vraća na velika vrata
Foto: Profimedia

ŽIVOT KAO NA FILMU

ZAVELA OCA I SINA, ROĐENA KAO PLOD AFERE SVOJE MAME S KLINCEM Kontrovezna manekenka bila i PRVA DAMA, sad se vraća na velika vrata

Pop kultura -

Slavni supermodeli devedesetih poslednjih nedelja su glavna tema medija, ponajviše zbog dokumentarca na Netfliksu, u kojem su prvi put progovorile o dobrim i lošim stranama modne industrije, ali i počecima svoje karijere. Ovo je takođe vratilo fokus na druge poznate modele koji su vladali pistama u prošlosti, a sada su na naslovnici Vanity Faira.

Sindi, Kristi, Klaudija, Naomi, samo su neka od imena koja su krasila naslovnice, ali jedno lice dugo nije moglo da se vidi, a jasno je zašto je privukla toliko pažnje. Reč je o lepoj Karli Bruni, koja je zablistala kao nikad pre, te definitivno potvrdila onu staru - jednom supermodel, uvek supermodel. Nakon što godinama nismo mogli da je vidimo na naslovnicama časopisa, pogotovo jer su o njoj uglavnom pisali zbog preterivanja s filerima i botoksom, lepo je videti da je Karla opet onakva kakva je i bila i da izgleda bolje nego ikad pre.

Karla Bruni
foto: PIERRE GUILLAUD / AFP / Profimedia

Podsetimo, Karla je od 2008. godine u braku s francuskim političarem i bivšim francuskim predsednikom, Nikolasom Sarkozijem, a zajedno su dobili ćerku Đuliju. Njihova veza je podigla puno prašine jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva dama Francuske, ali oni se nisu obazirali na kritike i sve su preživeli.

Neki su im se rugali i jer je Karla devet centimetara viša od Sarkozija, a drugi su tvrdili da je ona s njim samo zbog novca kojim joj plaća estetske korekcije. Nije ih razdvojilo ni kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem.

Nikola Sarkozi, Karla Bruni
foto: EPA / Ian Langsdon

Inače, Karla iz sedmogodišnje veze s radijskim voditeljem Rafaelom Entovenom ima i sina Aurelijena, a zanimljivo je da je ljubila i njegovog oca, novinara Žana Pola Entovena. Svojevremeno se govorilo da je ljubila 90-ih Donalda Trampa, ali to je demantovala.

Karla Bruni
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Karla je svojevremeno otkrila i detalj iz svoje prošlosti, te je u intervjuu za Vanity Fair 2008. ispričala da ju je majka dobila u vanbračnoj vezi. Godine 1996, kada je imala gotovo 29 godina, saznala je da joj otac nije pravi otac. Alberto, koji je bio u braku s njenom majkom od 1959. do svoje smrti, otkrio je istinu svojoj ćerki tek na samrti. Karli je tada otkrio da je ona plod ljubavi svoje majke i Brazilca Maricija Remerta. Maricio je tada imao 19 godina i svirao je gitaru, a Marisa, njena majka, 36. Upoznali su se dok su zajedno svirali u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track