USTUPILA STAN BIVŠOJ ŽENI SVOG BIVŠEG DEČKA: Razvod koji trese Holivud poprima razmere TELENOVELE! U sve se umešala PEVAČICA
Foto: Profimedia

POMAŽE JOJ

USTUPILA STAN BIVŠOJ ŽENI SVOG BIVŠEG DEČKA: Razvod koji trese Holivud poprima razmere TELENOVELE! U sve se umešala PEVAČICA

Pop kultura -

Glumica Sofi Tarner i pevač Džo Džonas prolaze kroz dramatičan razvod, a Tejlor Svift, inače pevačeva bivša devojka, pruža podršku glumici. Dok se uskoro bivši supružnici bore za starateljstvo nad decom, strani mediji pišu kako je Tejlor ustupila Sofi svoj luksuzan stan u centru Njujorka kako bi glumica sa svojom decom boravila u tom gradu dok se rešavaju sudske bitke.

Prolaznici su, piše Page Six, videli Sofi kako šeta krajem u kom Tejlor ima stan. S ćerkama Vilom (3) i Delfinom (1) tražila je prodavnicu kako bi kupila namirnice, a videli su je i kako izlazi iz zgrade u kojoj pevačica ima stan.

Tejlor Svift, Sofi Tarner
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofi i Tejlor nedavno snimljene u izlasku

Pre nego joj je Svift ustupila stan, Sofi je s ćerkama boravila u njujorškom hotelu. Ove vesti dolaze nakon što su Tejlor i Sofi snimljene u noćnom izlasku u Njujorku prošle nedelje. Bile su na večeri, a potom su se zadržale na piću do dva sata ujutru.

Tejlor i Džo bili su u vezi 2008. godine, a sa Sofi se pevač oženio 2019. godine. Džo je pre mesec dana podneo zahtev za razvod. Nedavno su se pojavile informacije da Sofi Tarner tuži bivšeg supruga, Džoa Džonasa, jer želi da preseli njihovo dvoje dece nazad u Veliku Britaniju.

Džo Džonas, Sofi Tarner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Borba oko starateljstva

Nakon toga sud u Floridi izdao je nalog kojim se oba roditelja ograničavaju u preseljenju dece. Džo i Sofi dogovorili su se tada, početkom septembra, da će raditi na uspostavljanju prijateljskog odnosa radi saroditeljstva.

"Manje od 24 sata kasnije, Sofi je rekla da želi da odvede decu za stalno u Veliku Britaniju. Nakon toga je zahtevala da joj Džo preda dečje pasoše kako bi odmah mogla da ih odvede iz zemlje. Ako posluša, Džo će prekršiti nalog suda", kazao je pevačev portparol.

Sofi Tarner
foto: Profimedia

"Džo traži zajedničko starateljstvo kako bi ih odgajali i majka i otac i naravno takođe je u redu da se deca odgajaju u SAD i Velikoj Britaniji. Deca su rođena u SAD i provela su većinu svog života u SAD, američki su državljani", dodao je.

Deca su trenutno s majkom, iako su proteklih meseci, po dogovoru, bila s ocem.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track