BIZNISMENU IZVREĐALI ŽENU, A ON SE OGLASIO ŠOK OBJAVOM: Pozirao na jahti, pa otkrio koliko je zaradio U JEDNOM DANU (FOTO)
Foto: Instagram/therealriskyricky

ŠIROKO

BIZNISMENU IZVREĐALI ŽENU, A ON SE OGLASIO ŠOK OBJAVOM: Pozirao na jahti, pa otkrio koliko je zaradio U JEDNOM DANU (FOTO)

Zanimljivosti -

Bogati meksički preduzetnik Riki Andrade na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira na jahti. Nosio je bež pantalone i belu kratku majicu i skupoceni sat na ruci.

"Zahvalan za ovaj život. Zaradio sam nekoliko hiljada dolara na laptopu tokom dana, a onda uživao na jahti", napisao je.

Pratioci su ga pohvalili, a fotku mu je komentarisala i supruga Linda, koja je napisala: "Tako zgodan".

Inače, 28-godišnji Riki je vlasnik Market Masters Academy-ja, gde obučava ambiciozne preduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mesečno (142.000 evra) i redovno svojoj supruzi daje džeparac.

Linda Andrade se na društvenom mrežama redovno hvali luksuznim načinom života. Jednom je objavila video u kom je otkrila kakve poruke njen muž dobija od drugih žena.

"Ostavi je molim te", "Želiš li drugu ženu", "Treba ti ruska devojka", "Ja mogu da budem tvoja tajna devojka", "Žena ti je ružna", "Budi moj sponzor", "Biću tvoja lična maserka u Dubaiju", neke su od poruka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track