PRINC VILIJAM I KEJT DONELI KONAČNU ODLUKU O POMIRENJU SA HARIJEM I MEGAN: Presudila je samo jedna stvar, evo šta kaže stručnjak
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

ma da li je moguće?

PRINC VILIJAM I KEJT DONELI KONAČNU ODLUKU O POMIRENJU SA HARIJEM I MEGAN: Presudila je samo jedna stvar, evo šta kaže stručnjak

Pop kultura -

Prinčevi Vilijam i Hari nikada se neće pomiriti i to nakon odluke starijeg brata i Kejt Midlton da za to ne postoje više nikakve mogućnosti.

Narušeni odnosi princa Vilijama i princeze Kejt Midlton s princem Harijem i Megan Markl nalaze se pod lupom medija i javnosti poslednjih nekoliko godina, a prema najnovijim tvrdnjama stručnjaka razdor između braće ne može da se popravi i više nikada neće biti bliski kao nekada.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Dženi Bond izjavila je kako je jasno da su Kejt povredile i uvredile stvari koje su izrekli Hari i Megan, te da su ona i Vilijam pokušali da poprave stvari na sahrani princa Filipa u aprilu 2021. godine, ali izgleda da je to nemoguće.

„Dođe trenutak kada jednostavno morate prihvatiti da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra. Ketrin su povredile i uvredile stvari koje su rekli Hari i Megan, ali ona i Vilijam su vrlo jaki i pretpostavljam da su zajedno došli do zaključka da razdor s Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti. Ne postoji više mogućnosti i odlučili su da nastave sa svojim životima", izjavila je Bond za OK Magazine.

Do razdora između princa Harija i princa Vilijame došlo je 2019. godine, kada su potvrdili da su krenuli različitim životnim putevima, a sve je postalo gore u januaru 2020. godinu kada su Hari i Megan službeno odstupili kao radni članovi kraljevske porodice i preselili se u Kaliforniju, gde su i ostali da žive.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Iako se princ Hari od tada vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo u više navrata, između ostalog i na poslednji ispraćaj princa Filipa i kraljice Elizabetu, do pomirenja između braće nije došlo.

Napetosti su povećane i brojne tvrdnje iznesene u dokumentarnoj seriji koju su objavili Megan i Hari, kao i u njegovoj knjizi Spare.

„Vilijam je verovatno bio prilično ljut, ali Ketrin ga vešto smiruje“, zaključila je Bond i dodala kako je sigurna da su Vilijam i Kejt velika potpora jedno drugom i da se njihov brak temelji na bezuslovnom prijateljstvu i ljubavi.

Njene tvrdnje su se pojavile nakon što je Bakingemska palata demantovala pisanja da bi kralj Čarls mogao da bude prisiljen da dozvoli Hariju da ostane u Kensingtonskoj palati kada sledeći put poseti Ujedinjeno Kraljevstvo, piše dnevnik,hr.

princ Vilijam
foto: Printscreen YT

Prema zakonu, državni savetnici, koji takođe uključuju princezu Anu i princa Edvarda, moraju da imaju dom u Britaniji, ali Hari koji živi u Kaliforniji zapravo je beskućnik u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon što je ranije ove godine "izbačen" iz "Frogmore Cottage".

Kraljevski izvori otkrili su za The Sunday Times da je jedna od opcija bila da im se iznajmi stan u Kensingtonskoj palati, gde Vilijam i Kejt imaju dom i privatnu kancelariju, ali ti predlozi brzo su odbačeni i Bakingemska palata je opovrgla objavivši kako takve tvrdnje nisu istinite.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track