STARLETA OTKRILA BIZARNOSTI IZ PLEJBOJ VILE: Bila sam u sobi dok se dešavala vrela akcija, a jedno je moralo da se poštuje
Foto: Profimedia

opa!

STARLETA OTKRILA BIZARNOSTI IZ PLEJBOJ VILE: Bila sam u sobi dok se dešavala vrela akcija, a jedno je moralo da se poštuje

Pop kultura -

Starleta i model Džena Bentli je godinu dana živela u Plejbojevoj vili sa Hju Hefnerom. Ona je u vili bila između 2007. i 2008., a iskustvo je opisala kao "ostvarenje sna".

Džena Bentli
foto: Profimedia

“Prilično sam sigurna da su nad nama sproveli dosta stroge provere jer je trebalo da budu sigurni da niste serijski ubica. Mislim, iako smo imali policijski čas u 21 sat, nismo bili zatvorenici. Ako ste propustili policijski čas, spavali biste na travnjaku. Bili su vrlo strogi oko toga", rekla je za Jam Press još 2021.

Hju Hefner
foto: Profimedia

"I nije nam bilo dopušteno da imamo momke, čak je i upoznavanje momaka bilo momentalno izbacivanje. Bila je to prava Barbi igraonica… tamo su bili radnici koji su kuvali i čistili. Postojao je telefon koji smo zvali 'Dial-a-Dream' jer ste mogli da pritisnete 0 i tražite šta god želite, u bilo koje doba dana ili noći".

Džena Bentli
foto: Profimedia

Bentli kaže da se nikada nije seksala s velikim šefom Hefnerom, iako ga je jednom ulovila na delu.

“Hju Hefner je u svojoj kući imao samo tri glavne sobe za svoje službene devojke i žene, a mi ostali smo živeli u Bunny House", prenosi LadBible.

Kejti Prajs
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Još jedna starleta i bivša manekenka koja je iskusila život u Plejbojevoj vili bila je Kejti Prajs. U podkastu Džejmija Lenga, Prajs je otkrila što je doživela dok je tamo živela - a obožavatelji su ostali šokirani.

Rekla je: “Bila sam u sobi dok se odvijala akcija, sve sam videla. Ne, nisam se seksala s Hefom jer bih se osećala kao da se seksam sa svojim dedom."

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja