LJUBAVNI HOROSKOP DO 7. OKTOBRA: Zvezde su nekima spremile romantično putovanje, Lavovima lepe ponude, a njima vezu na daljinu
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

LJUBAVNI HOROSKOP DO 7. OKTOBRA: Zvezde su nekima spremile romantično putovanje, Lavovima lepe ponude, a njima vezu na daljinu

Zanimljivosti -

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv period kada se radi o ljubavi, a Škorpijama se smeši platonska veza na daljinu.

seks, horoskop
foto: Shutterstock

OVAN

Bićete vrlo nestrpljivi da nađete ljubav i partnera. Možete čak i forsirati neke stvari u pokušaju da dobijete u ljubavnom životu baš ono što želite. Znajte da će takvo ponašanje napraviti više štete nego što ćete imati koristi.

BIK

Ako ste već u vezi, moguće je da ćete planirati ili otići na romantično putovanje. Ako ste sami, onda je verovatno da će vam se dopasti neko ko je na poziciji autoriteta ili ko je vrlo uspešan, neko ko je visoko obrazovan ili čak stranog porekla.

BLIZANCI

Trenutno ste raspoloženi za ljubav, a možete je lako naći na nekom mestu zabave, kao i na bilo kakvom zabavnom događaju. To je sreća, jer ćete naredne nedelje sigurno imati šanse da prisustvujete nekom događaju.

Veza, Ljubav, Partneri
foto: Shutterstock

RAK

Bićete raspoloženi za to da uživate u kućnoj atmosferi, u svemu pa i ljubavi. Kod kuće nije lako naći novu ljubav, ali ako ste već u vezi ili braku provešćete divne trenutke sa izabranom osobom u intimnoj atmosferi doma.

LAV

Ako ste sami, moguće je da ćete imati primamljive ponude u ovoj sferi. Ako ste već u vezi, moraćete da uložite dodatni trud kako biste uživali u harmoničnom odnosu. Trenutno ste više zainteresovani za sve druge ljude i opcije, nego za vašeg partnera.

DEVICA

Imaćete utisak da stagnirate u ljubavnom životu ili ćete biti primorani da regresirate i bavite se nečim za šta ste mislili da je već okončano. Ovo može biti povoljan period ako želite da obnovite odnos koji je prekinut u skoroj prošlosti.

Namigivanje, Ljubav
foto: Shutterstock

VAGA

Moglo bi se desiti da vam se neko previše agresivno udvara. Imaćete problema da se odbranite od nepoželjne pažnje, dok će vam u isto vreme biti teško da imate harmoničan odnos sa osobom koju ste izabrali.

ŠKORPIJA

U ovom periodu ste skloni tome da razmišljate o ljubavi i doživljavate je posredno, kroz druge ili kroz prizmu virtuelnog sveta. Moguće je da će vam se zbog toga dopasti neko ko živi daleko i s kim možete imati samo platonsku vezu na daljinu.

STRELAC

Bićete puni energije i odvažni u nastupu, što će se nekima mnogo dopadati, a nekima će delovati napadno. Pazite kako se ponašate. Nemojte napraviti grešku i antagonizirati one koji vas vole, a juriti za nekim ko vas ne želi.

Ljubav
foto: Shutterstock

JARAC

Prva polovina nedelje će biti naporna i moguće je da će vam brige egzistencijalne prirode pokvariti apetit kada je ljubav u pitanju. Ipak u drugoj polovini ćete se oporaviti i biti odlično raspoloženi, pa će i vaš ljubavni život biti bolji.

VODOLIJA

Skoncentrisani ste na ljubav i odnose, zbog čega može biti bitnih dešavanja u vezi ljubavi. Ono što se može desiti je pozitivna komunikacija, možda poznanstvo ili obnovljeno poznanstvo sa nekim iz prošlosti, piše Informer.

RIBE

Naredne nedelje ćete biti u novoj fazi, spremniji da volite i pokažete svoje pozitivne emocije. Ipak stvari možda neće ići tako lako kako se nadate, jer ste u prethodnom periodu, svojom hladnoćom, napravili problem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track