BEKAMOVOM SINU I NJEGOVOJ SUPRUZI ZABRANILI ULAZ U NOĆNI KLUB: Dobili ŠUT KARTU, nastala SVAĐA sa članovima obezbeđenja! VIDEO
Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NISU BILI DOBRODOŠLI

BEKAMOVOM SINU I NJEGOVOJ SUPRUZI ZABRANILI ULAZ U NOĆNI KLUB: Dobili ŠUT KARTU, nastala SVAĐA sa članovima obezbeđenja! VIDEO

Pop kultura -

Bio je to loš dan za Bekamove. Naime, 24-godišnjem Bruklinu Bekamu i njegovoj četiri godine starijoj supruzi Nikoli Pelc nije bilo dopušteno ući na Paris Fashion Week Afterparty i to samo nekoliko sati nakon što je njegov otac Dejvid doživeo sramotni poraz sa svojim fudbalskim timom.

Na snimku podeljenim na društvenim mrežama kako ih navodno odbijaju s glamuroznog događaja u noćnom klubu u Parizu, izvestio je Essentially Sports. Na videu se vidi kako se par ljubi i mazi, te dok ih fotografišu pred ulazom u klub pri pokušaju da uđu.

Međutim, čini se da je par odbijen nakon kratke dvominutne rasprave u kojoj je Bruklin postao vidno nezadovoljan svojom interakcijom s članovima obezbeđenja na vratima. O čemu su tačno razgovarali ostaje nepoznato, ali Bruklin i Nikola vrlo brzo ponovo napuštaju mesto događaja, a izvori tvrde da su dobili "šut-kartu" iz kluba koji se zove Rasputin.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

Ni Bruklin ni Nikola nisu komentarisali incident. Par je danima zaokupljen druženjem u Parizu, a u francuskoj prestonic sui posećivali niz revija i večera družeći se sa slavnim prijateljima uključujući i Selenu Gomez.

Dejvid Bekam
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

U međuvremenu, Bruklinov slavni tata Dejvid doživeo je vlastiti poraz kada je njegov fudbalski tim Inter Majami ispao u finalu US Open Cupa. Činilo se da je momčad osuđena na propast od samog početka jer je slavni Lajonel Mesi morao preskočiti utakmicu protiv Hjuston Dinama zbog povrede.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track