AU, KAKAV DOBITAK! Šest srećnih brojeva za 2.6 MILIONA DINARA (FOTO)
Foto: Promo

AU, KAKAV DOBITAK! Šest srećnih brojeva za 2.6 MILIONA DINARA (FOTO)

Zabava -

Spektakularan dobitak potresa Meridianbet zajednicu, dok se sreća konačno osmehuje igraču iz Šida koji je odlučio da uzme sudbinu u svoje ruke i zaigra popularnu igru Lucky 6. Odabrao je šest brojeva, a kada su se kuglice zaustavile, postalo je jasno da je njegov trenutak konačno stigao!

Igrač Meridianbet-a je u nadi da će postati milioner odabrao sledeće brojeve: 2, 7, 13, 22, 33, 42. Uplatio je samo 100 dinara, a kada je video rezultate, iznenađenje je bilo neizbežno - neverovatnih 2.600.000 dinara postali su njegovi!

Ovo nije samo običan dobitak, već pravi životni preokret za srećnog dobitnika. Ukupna kvota za ovaj tiket iznosila je neverovatnih 26.000, što ga čini jednim od najvećih dobitaka ove igre!

Ovaj veliki dobitak takođe dolazi s posebnom ponudom za nove igrače na meridianbet.rs. Svi koji danas kreiraju nalog na sajtu mogu osvojiti 4.000 dinara bonusa dobrodošlice, s čak 1.000 dinara za sportsko klađenje i dodatnih 3.000 dinara za igranje slot igara. To je prilika koja se ne propušta!

Ovo je pravi trenutak da i vi izaberete svoje srećne brojeve i postanete deo Meridianbet zajednice. Registrujte se već danas, kreirajte nalog i odigrajte svoj Lucky 6 tiket. Možda baš vi budete sledeći srećnik!

Ne dozvolite da vam sreća prođe pored nosa - vaša prilika je ovde i sada!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja