ADRIJANA LIMA UŽIVA S VERENIKOM! Manekenka dugo nije viđena sa njim, a sad pokazala jednu sliku i objasnima sve o njihovoj ljubavi
Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

FOTO

ADRIJANA LIMA UŽIVA S VERENIKOM! Manekenka dugo nije viđena sa njim, a sad pokazala jednu sliku i objasnima sve o njihovoj ljubavi

Pop kultura -

Fanovi su se skoro navikli da Adrijana Lima uvek u javnosti bude u društvu Andrea Lemera. Čuvena Brazilka je 2021. počela vezu sa filmskim producentom i nažalost vest o njihovoj romansi pratili su i negativni komentari kojima se izražavalo čuđenje "šta je ona videla u njemu", pa isticalo mišljenje da je "njen bivši muž Marko Jarić mnogo bolji frajer" i slično.

Adrijana Lima, Andre Lemers
foto: Profimedia

Mnogi su verovali da će veza biti kratkog veka, ali se desio drugačiji scenario. Utisak da je Adrijana Lima u njegovom društvu neizmerno srećna, ne vara naše poglede, a ni moć prosuđivanja.

Način na koji je on gleda i kako ne može da sakriije emocije, pozdravljaju mnoge žene, a i muškarci. Tu je još jedna važna stavka. Par deli dosta zajedničkih intereovanja i ludo se provodi zajedno.

O ovom poslednjem upravo govre nove slike koje je objavila Adrijana Lima na Instagramu. Fotografije su nastale na koncertu grupe Coldplay u Los Anđelesu, par je uživao u omiljenoj muzici, a slika "ruka u ruci" najjači je dokaz da nema razloga za sumnju.

Adrijana Lima
foto: Printscreen

Adrijana Lima i Andre Lemer dobili su prošlog avgusta sina Sajana. Manekenka iz braka sa Markom Jarićem ima ćerke Sijenu i Valentinu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja