MILIJARDERU SE LOŠE PIŠE JER IDE NA SUD: Ilona Maska tuži bivša i zahteva od njega jednu veoma bitnu stvar!
Foto: EPA Ludovic Marin Pool

au!

MILIJARDERU SE LOŠE PIŠE JER IDE NA SUD: Ilona Maska tuži bivša i zahteva od njega jednu veoma bitnu stvar!

Pop kultura -

Pevačica Grajms tuži bivšeg partnera Ilona Maska zbog stvari koje se tiču njihovo troje dece.

Rođena kao Kler Bošer, kanadska pevačica je podnela „peticiju za uspostavljanje roditeljskog odnosa” 29. septembra u kalifornijskom sudu, pokazuju sudski zapisi do kojih je došao Page Six.

Grajms
foto: Profimedia

Zahtev ima za cilj da sud identifikuje zakonske roditelje deteta koji nisu venčani. Iako je dokument javan, ipak je zapečaćen; međutim, izgleda da je suosnivač Tesle nije odgovorio na njen zahtev.

Grajms tek treba da zatraži novac za izdržavanje deteta ili pravo na starateljstvo.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Grajms (35) i Mask (52) počeli su da se zabavljaju 2018. godine i imali su vezu sve do septembra 2021. kada su se zauvek razišli. Kanadska umetnica je u maju 2020. rodila njihovog prvenca, sina po imenu Ks Æ A-Ksii, a bivši par je dočekao ćerku Eka Dark Sideræl, zvanu Aj, preko surogat majke u decembru 2021.

U septembru 2023., biografija novinara Voltera Ajzaksona "Ilon Mask" otkrila je da su osnivač SpaceKs-a i Grajms tajno dobili treće dete, dečaka po imenu Techno Mechanicus, koga su od milja nazvali Tau.

Kako će se slučaj dalje odvijati ostaje nam da vidimo jer je Grajms od Ilona već tražila da joj dopusti da vivi decu, ali je taj tvit izbrisala...

(Kurir.rs)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track