GVOZDENI ULTIMATUM ANĐELINE DŽOLI DIKTIRA ŽIVOT BREDA PITA: Slavnom glumcu birala drugarice, a sada mu pravi pakao od veze!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

evo šta mu radi

GVOZDENI ULTIMATUM ANĐELINE DŽOLI DIKTIRA ŽIVOT BREDA PITA: Slavnom glumcu birala drugarice, a sada mu pravi pakao od veze!

Pop kultura -

Bred Pit je od novembra 2022. u vezi sa Ines de Ramon. Dolazak na koncert Bona u Los Anđelesu potvrdio je njihovu vezu. Romansa je jača nego ikada pre, rekli su insajderi, ali ipak slavni glumac nije svoju partnerku upoznao sa decom. Šta je razlog tome?

- Nije da ne voli Ines, ali želi da se uveri da je veza dovoljno ozbiljna pre nego što je upozna sa decom - rekao je izvor za US Weekly pa napomenuo da je dizajnerka nakita veoma bliska sa glumčevim prijateljima.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Shutterstock, Profimedia

Bred Pit ne želi da forsira upoznavanje, nego pušta da se stvari spontano odvijaju.

Glumac je 2016. raskinuo sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, razveli su se 2019. ali se i dalje sude zbog starateljstva nad decom i vlasništvom nad vinarijom u Francuskoj (ovaj drugi spor trebalo bi da se reši dogovorom). Od 2000. do 2005. Pit je bio u braku sa Dženifer Aniston. Nakon razvoda od Anđeline Džoli koja je nedavno pričala o porodici za Vogue, pisalo se o nekoliko njegovih navodnih veza, ali nijednu partnerku nije upoznao sa decom.

Kada su ga 2020. povezivali sa glumicom Alijom Šokat, uveliko se pisalo da mu je Anđelina Džoli branila da je upozna sa njihovom decom (bivši par ima šestoro dece).

Gvozdeni ultimatum je samo nastavak stare zabrane koju je Anđelina pre 10 godina uvela u bivši braku. A ta zabrana glasila je: Bred nije mogao da snima ljubavne scene ni sa jednom glumicom osim sa njom. Dok je bio oženjen Anđelinom, nije mogao da ima bilo koju prijateljicu sem one koju bi odobrila njegova supruga.

Ukoliko veza Breda Pita i Ines de Ramon preraste u brak, ultimatum će teško ostati na snazi.

- Njih dvoje su mnogo vremena provodili zajedno tokom leta jer istinski uživaju u zajedničkom društvu i veoma su simaptični. To je očigledno čim ih ugledate - rekao je ranije izvor za People o vezi glumca i dizajnerke.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track