NAJLEPŠA GLUMICA ŠOKIRALA SVE PROMENOM IMIDŽA! Penelope Kruz više ne izgleda ovako: Evo šta je uradila na sebi! Izgleda odlično!
Foto: Profimedia

FOTO

NAJLEPŠA GLUMICA ŠOKIRALA SVE PROMENOM IMIDŽA! Penelope Kruz više ne izgleda ovako: Evo šta je uradila na sebi! Izgleda odlično!

Pop kultura -

Penelope Kruz je već godinama jedan od glavnih ambasadora francuske modne kuće 'Chanel', pa nije ni čudo što je danas na njihovoj reviji na Nedelji mode u Parizu sedela u prvom redu i bila jedna od glavnih zvanica. Glumica najčešće i nosi komade sa njihovim potpisom, a njena urođena otmenost i prirodna lepota savršeno odgovaraju identitetu ovog brenda.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Penelope je ovog puta sve iznenadila - na šou je stigla sa novim imidžom i izgledala je malo drugačije nego što je to slučaj prethodnih godina. Naime, ona je dugo bila verna kosi srednje dužine i smeđoj boji prošaranoj plavim pramenovima.

No, lepa Špankinja rešila je da sada napravi zaokret - stavila je dugačke ekstenzije i u potpunosti posvetlele kosa, polako, ali sigurno prelazeći u tabor plavuša.

penelope kruz
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tople nijanse meda i karamele u kosi sjajno pristaju ovoj 49-godišnjakinji - osvežili su je i dali mladalački pečat. Penelope Kruz je za ovu priliku izabrala i veoma elegantno, prefinjeno izdanje, izabravši Chanel komplet od belog tvida sa svetlucavim dugmićima i zlatnim detaljima na sakou.

Ovaj set je upotpunila belom, štepanom tašnom iste modne kuće, te crnim sandalama i skupocenim nakitom. Moramo da priznamo da je glumica zaista plenila i da izgleda bar nekoliko godina mlađe sa novom frizurom.

penelope kruz
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Šta vi kažete za ovu promenu na lepoj Penelopi? Da li joj bolje pristaje duga, svetla kosa ili kraća i tamnija?

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track