ZNATE LI ČIJI JE OVO VANBRAČNI SIN? Krio ga 14 godina, dobio ga SA SLUŽAVKOM, a njegov izgled na keca odaje ko mu je SLAVNI OTAC
Foto: Printscreen/Instagram

KRV NIJE VODA

ZNATE LI ČIJI JE OVO VANBRAČNI SIN? Krio ga 14 godina, dobio ga SA SLUŽAVKOM, a njegov izgled na keca odaje ko mu je SLAVNI OTAC

Pop kultura -

Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera proslavio je 26. rođendan, a njegovi pratioci odmah su primetili kako je zgodni Džozef Baen slika i prilika svog oca.

Džozef je učestvovao u triatlonu na plaži tokom kišnog vremena, a na Instagramu je objavio snimak na kom istrčava iz mora prema kameri od čega je srce zatreperilo brojnim pratiteljkama.

A mnogi su na ovom snimku videli jedino Arnoldovu kopiju.

''Dvadeset šest! Evo vam snimka kako istrčavam iz mora u svojim kasnim dvadesetim'', našalio se Džozef u opisu.

''Dečko počinje da izgleda isto kao otac u najboljim godinama'', ''Pa isti Arnold'', ''Predobro je gledati tvoju transformaciju, imaš istu definiciju mišića kao tata'', pisali su mu pratioci.

Arnold švarceneger
foto: Profimedia

A koliko Džozef radi na svojim mišićima nikad nije krio. Redovno na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz teretane, a komplimenti da izgleda kao otac nimalo mu ne smetaju iako je otac punih 14 godina pokušao da ga sakrije.

Naime, poznati snagator Džozefa je dobio sa svojom kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je bio u braku s Marijom Šriver.

Marija Šriver
Marija Šriverfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Los Angeles Times je 2011. godine objavio detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima vanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled porodičnog čoveka, a supruga Marija se zbog toga odselila iz porodičnog doma i podnela zahtev za razvod.

"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu", ispričao je nedavno Džozef za Men's Health.

"Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i sretan sam zbog povezanosti s tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", priznao je.

Arnold Švarceneger
foto: EPA/IAN LANGSDON

Stvari su na početku preljubničkog skandala krenule u pogrešnom smeru, ali Arnold je ipak odlučio da sve učini kako bi izgradio očinski odnos sa Džozefom.

Osim Džozefa, Arnold ima još četvoro dece, Kristofera, Patrika i Ketrin. Zanimljivo je da su Džozef i Kristofer vršnjaci i rođeni su u razmaku od samo pet dana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track