OVO JE ŽENA KOJA JE UMALO RASTURILA BRAK DEJVIDU BEKAMU: Bila mu je asistent, pa ga je prodala medijima, a aferu je DOBRO UNOVČILA
Foto: Profimedia

pa ovo je hit

OVO JE ŽENA KOJA JE UMALO RASTURILA BRAK DEJVIDU BEKAMU: Bila mu je asistent, pa ga je prodala medijima, a aferu je DOBRO UNOVČILA

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam venčali su se 1999. godine, a od tada se trude da se u medijima prikažu kao idiličan par. Ipak, da nije sve baš tako savršeno pokazalo se 2004. godine, kad je ceo svet brujao o skandalu i Bekamovoj navodnoj aferi sa ličnom asistenkinjom Rebekom Los.

"Idiličan" brak Viktorije i Dejvida Bekama bio je pred pucanjem, a Rebeka je za kratko vreme postala tema svih svetskih medija.

Viktorija Bekam
foto: Instagram/ victoriabeckham

U dokumentarcu "Becham" koji se emituje na Netfliksu, slavni par je progovorio o aferi koja je uzdrmala njihov brak, a cela priča je zbog svega ponovo došla u fokus medija.

Viktorija Bekam je navodno zamalo napustila Dejvida Bekama zbog skandala s Rebekom Los, a s vremenom je prestalo da se priča o njegovim vanbračnim izletima, iako je postojalo još nekoliko naznaka da je vara.

Zapravo, Rebeka i Dejvid, prvi put su uslikani 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Dejvid se u to vreme preselio u Madrid, zbog životne prilike koju je dobio sa svojim klubom u kojem je igrao. U novoj sredini menadžeri su mu odmah dodelili osobu koja je bila zadužena da mu olakša snalaženje i pomagne mu u svakodnevnom životu.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Pametna i zgodna, Rebeka Los, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

Prema jako dobro upućenom izvoru Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla u svojoj sobi.

Viktorija Bekam
foto: Shutterstock

Besna Viktorija pretila je Rebeki u želji da sačuva brak

Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga. Rebeka uskoro dobila u agenciji novi angažman, ali par se ponovno sreo 22. septembra 2003. u prostorijama Real Madrida na proslavi Ronaldovog rođendana. Iako su na zabavu stigli odvojeno i tokom cele večeri izbegavali bilo kakav kontakt, nakon slavlja su se zajedno uputili do Bekamovog hotela.

Konačni raskid sa Rebekom najavio je Dejvid tako što je napustio njenu agenciju SFX i pridružio se PR agenciji koju je angažovala Viktorija. Ali i nakon toga nastavili su da razmenju SMS poruke eksplicitnog sadržaja.

Rebeka Los
foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island". Ipak, Rebeka nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine "ružičaste naočari" po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari.

Dejvid se oštro ogradio od cele priče

"Poslednjih nekoliko meseci morao sam da čitam smešne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primer. Istina je samo da sam srećno oženjen i imam predivnu ženu i decu. Nema nikakve treće osobe koja bi promenila ove činjenice", izjavio je Bekam tada da medije.

Gde je Rebeka danas?

Ipak, da psi laju, a karavani prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena potvrđuje i to što je Rebeka danas u srećnom braku i ima dva sina.

Trenutno živi u Norveškoj gde radi kao instruktor joge. Planira dodatno školovanje kako bi postala medicinska sestra, jer kako kaže, voli da pomaže ljudima i oseća se korisno.

Kaje se ili ipak ne?

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tokom pojedinih nastupa u rijalitijima osećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali uprkos žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti, ističe kako ništa ne krije od svoje porodice.

- Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja - rekla je Rebeka svojevremeno.

(Kurirr.s/BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track