GLUMICA VIDNO ISCRPLJENA NAPUSTILA SASTANAK S BIVŠIM Evo šta se dešavalo IZA zatvorenih vrata i da li se bliži kraj RAZVODU GODINE
Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

BITKA SE NASTAVLJA

GLUMICA VIDNO ISCRPLJENA NAPUSTILA SASTANAK S BIVŠIM Evo šta se dešavalo IZA zatvorenih vrata i da li se bliži kraj RAZVODU GODINE

Pop kultura -

Sofi Tarner i Džo Džonas proveli su osam sati zajedno u sredu tokom prvog dana svog četverodnevnog sastančenja. Zvezda serije "Igra prestola" snimljena je kako odlazi sa sastanka u Njujorku u društvu advokata oko 18 sati, dok je njen uskoro bivši suprug isto mesto, na koje su takođe stigli odvojeno, napustio dva sata kasnije.

Ležerno obučena 27-godišnja glumica činila se prilično iscrpljena, a ranije istog dana viđena je kako izlazi iz stana Tejlor Svift, gde je odsela sa svoje dve kćeri.

Sofi Tarner
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Advokati zavađenog para našli su se u utorak na sastanku pre suđenja, tokom kojeg je otkriveno da će se par sastajati kako bi pokušali dogovoriti sporazum o razvodu i roditeljski plan za kćeri, 3-godišnju Vilu i godinu dana staru Delfinu.

Sofi Tarner
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njih dvoje upleteni su u sukob oko starateljstva otkako je 34-godišnji Džonas prošlog meseca podneo zahtev za razvod. Tarner je nakon toga tužila svog otuđenog muža vezano za povratak njihove dece u njihov "zauvek dom" u Engleskoj. U svojoj tužbi je tvrdila da su se ona i pevač pre razlaza dogovorili da svoju porodicu presele ‘preko bare‘. Taj je plan, prema sudskim dokumentima, potvrđen u pismu koje je Džonas napisao u junu. Međutim, muzičar sada traži "50-50" zajedničko starateljstvo nad svojom decom, što znači da će provoditi više vremena u SAD-u nego što je Tarner prvobitno očekivala. Iako je Džonasov predstavnik nedavno rekao da se otac "slaže s tim da se deca odgajaju i u SAD-u i u Velikoj Britaniji".

Džo Džonas
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom saslušanja u utorak, sudija je takođe odredio suđenje paru za 2. januar. Dok čekaju, Tarner i Džonas su se dogovorili da će devojčice biti u Njujorku, gde su oboje viđeni kako provode puno vremena uz svoju decu.

Uprkos dosadašnjem gorkom razvodu para, izvor je ekskluzivno za Page Six rekao da se frontmen benda DNCE nada da će se njegov odnos s uskoro bivšom suprugom popraviti.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

"Džo je predan tome da uspe sa Sofi sporazumno i ne želi se svađati, sve dok mogu postići pošten dogovor oko dece", otkrio je insajder.

Muzičar je podneo zahtev za razvod od glumice prošlog meseca nakon četiri godine braka. Iako je nepoznat razlog koji je doveo do razlaza, par se navodno žestoko posvađao na Džonasov 34. rođendan u avgustu.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track